Sağlam Bir Koruma İçin Kaspersky Yeterli mi?

smiLonly

Megapat
Makaleler
4
Bilgisayarımı Kaspersky ile koruyorum. Fakat internet üzerinden sıkça alışveriş yapıyorum. Aynı zamanda sürekli olarak dosya indiriyorum. Bilgisayarımı en iyi şekilde korumak için sadece Kaspersky yeterli midir? Her şeye "Next", "Next" diyen bir kullanıcı değilim. Kendimce biraz bilgimin olduğunu düşünüyorum. Kaspersky'ın dışında bilgisayarımı daha da sağlam bir şekilde korumak için yapmam gerek bir şeyler var mı? Kaspersky'ın ilk kurulumdaki ayarları yeterince iyi mi?

Şahsen dikkatli bir kullanıcı iseniz zaten hiç bir programa ihtiyaç yok. Alışveriş yaparken sayfanın sol üst kısmında anahtarın kapalı olduğundan emin olun. SSL güvenliği sağlayan sayfalar size zarar vermeyecektir. Antivirüs olarak sadece KIS kullanmak yeterlidir. Yüksek güvenlik isterseniz ek olarak Malwarebytes Anti-Malware kurabilirsiniz. Ayrıca modeminizin güvenlik duvarının aktif olduğundan ve en güncel sürüm yazılım barındırdığından emin olun. Bunlar dışında bize de düşen bazı sorumluluklar var. İnternetde gezinirken dikkatli olmalıyız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı