Sağlam gündelik ayakkabı önerisi

shhii

Centipat
Daha fazla  
Hocalarım selamlar, 2 buçuk 3E kadar çıkabileceğim bir bütçem var. Gündelik, pantolonun altına, eşofmanın altına giyebileceğim okulda da giyilecek beyaz ve bez olmayan bir ayakkabı istiyorum temizleyebilme açısından. Ayağım 41 42, sağlam olsun, amacım 2 aya değişmek değil, uzun süre beni idare etsin. Ona göre bir şeyler yapabilirseniz çok memnun olurum. İyi akşamlar.

Hocam merhabalar. Son iki ayakkabım, ortalama 1.5 yıldır giydiğim ayakkabı tarzını öneririm. Bundan önce bez giyiyordum ve çok büyük hata yaptığımı farkettim.
Öneri olarak link bırakıyorum ama bütçeyi biraz daha çıkmanız gerekebilir. Çok kaliteli ayakkabı. Outdoor olduğu için yağmur da çamur da bana mısın demiyor.

Hocam merhaba. Son iki ayakkabım, ortalama 1.5 yıldır giydiğim ayakkabı tarzını öneririm. Bundan önce bez giyiyordum ve çok büyük hata yaptığımı fark ettim.
Öneri olarak link bırakıyorum ama bütçeyi biraz daha çıkmanız gerekebilir. Çok kaliteli ayakkabı. Outdoor olduğu için yağmur da çamur da bana mısın demiyor.

Hocam yazdım bir kenara, ancak bunlar yazın sıkıntı çıkartır mı bir bilginiz var mıdır?

Hocam yazdım bir kenara, ancak bunlar yazın sıkıntı çıkartır mı bir bilginiz var mıdır?
Hocam çıkartmaz. Ben yazın da giymiş biri olarak ayağımı hiç terletmedi. İnce çorap ile kullandım. Onun haricinde beklenmedik yaz yağmurlarında da on numara iş yaptı. Neden bu zamana kadar bez kullanmışım diye düşündürdü yani. Ankara yağmurunda staja giderken bez ayakkabı ile kuru yerde bile ıslanıyordu. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı