Çok fazla oyun oynayan biriyim. Sistem özelliklerine takılmıyorum genellikle. Oyun sardığı sürece 10 FPS ile bitirmişliğim çoktur. Fakat son zamanlarda güzel bir hikaye vadeden oyun bulmak çok zor hale geldi benim için. Strateji hariç hemen her türe ilgim var. Yeter ki güzel bir hikaye sunsun. Oyunun grafikleri hiç önemli değil. Undertale'dan A Plague Tale: Requiem'e kadar çok şey oynadım. Bitirdiğim oyunların listesini benim gibi oyun arayanlara da, öneri yapacak kişilere de faydalı olur diye veriyorum. Tek ricam oynadığım oyunların serilerine ait farklı oyunları önermemeniz. Zira onlardan başka şeyler aramaktayım. Aynı serinin diğer oyunları halihazırda aklımda bulunan lakin en azından şu an ilgimi çekmeyen oyunlardır. Önerilerinizi sistem özelliklerinden bağımsız şekilde yapabilirsiniz. Tercihen aksiyonu yakın menzilde olan şeyler arıyorum. Ama uzun menzile de lafım yok. RDR2 hariç. Ondan tam tat almaya sistemim yetmiyor.
The Elder Scrolls V: Skyrim
Tales of Berseria
A Plague Tale: Innocence
A Plague Tale: Requiem
A Story About My Uncle
Alan Wake
Assassin's Creed Chronicles: China
Assassin's Creed 2
Assassin's Creed Brotherhood
Assassin's Creed Revelations
Assassin's Creed 4 Black Flag
Assassin's Creed Rogue
Assassin's Creed Unity
Assassin's Creed Syndicate
Assassin's Creed Origins
Assassin's Creed Odyssey
Batman Arkham Asylum
Batman Arkham City
Bioshock
Bioshock 2
Bioshock Infinite
Blasphemous
Blasphemous 2
Bloodrayne
Bloodrayne 2
Beyond Two Souls
Borderlands 3
Call of Duty 2
Call of Duty: World at War
Control Ultimate Edition
Coffee Talk
Crysis
Crysis 2
Crysis 3
Dark Souls
Dark Souls 2
Divinity: Original Sin 2
DMC Devil May Cry
Devil May Cry 5
Dragon's Dogma: Dark Arisen
Detroit: Become Human
Dead Space
Dead Space 2
Dead Space 3
F.E.A.R
Fahrenheit: Indigo Prophecy
Far Cry 3
Far Cry Primal
Firewatch
GTA 5
Gone Home
God of War 2018
Gunbrella
Halo: Combat Evolved
Her Story
Hitman Blood Money
Hitman Absolution
Hollow Knight
Journey
Just Cause 2
Katana Zero
Late Shift
Lake
Life is Strange
Little Nightmares
Lord of the Rings: Conquest
Metal Gear Rising: Revengeance
Mafia 2
Middle Earth: Shadow of Mordor
Middle Earth: Shadow of War
Mirror's Edge
Mortal Kombat X
Mortal Kombat 11
Ori and the Blind Forest
Omori
Prototype
Prototype 2
Prince of Persia: Warrior Within
Rise of the Tomb Raider
Resident Evil 2 Remake
Resident Evil 3 Remake
Resident Evil 7: Biohazard
Resident Evil 8: Village
Remember Me
Sanabi
Spiderman 2
Spiderman Web of Shadows
Saints Row: Gat Out of Hell
Slay the Princess
Sleeping Dogs
Shadow of the Tomb Raider
Serious Sam
Serious Sam 2
Serious Sam 3
Star Wars The Force Unleashed
Tale of Immortal
Tomb Raider Legend
Tomb Raider 2013
To the Moon
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan
The Coffin of Andy and Leyley
The Elder Scrolls IV: Oblivion
The Forest
The Saboteur
The Sinking City
The Evil Within
The Evil Within 2
The Messenger
The Witcher 2: Assassins of Kings
The Witcher 3: Wild Hunt
The Walking Dead Season 1-2-3
The Wolf Among Us
The Darkness 2
Undertale
Ultrakill
Vampyr
Watch Dogs
Watch Dogs 2
What Remains of Edith Finch
Daha sonrasında benim gibi oyun arayanlar için bu oyunları kısaca tanıtacak bir konu açmayı da düşünüyorum. Belki birilerine faydası olur. Şimdilik tavsiyelerinizi beklemekteyim. Önerinizin az bilinir yahut meşhur olması önemli değil. Bana sunacağı hikayeyi istiyorum sadece.
Konudan biraz bağımsız olacak ama bu kadar oyun oynamış ve üstüne 10 fpsle bile oyun sardıysa bitirmişliğim var demenin üstüne, umarım bir gün daha iyi bir sisteme sahip olarak bu oyunları oynayabilirsin. Resmen saygı duydum Eğer sistem yeterse, Sniper Elite 4 öneririm ki 5'e muhtemelen yetmez. Ben ikisini de çok sevmiştim.
Metro serisine birkaç kere girişmeyi denedim ama beni içine çekmedi pek. İlk oyunu bitiremediğim için diğer oyunlarına da bakmamıştım. Exodus iyi sistemleri kastırıyor diyorlardı bir de
Konudan biraz bağımsız olacak ama bu kadar oyun oynamış ve üstüne 10 fpsle bile oyun sardıysa bitirmişliğim var demenin üstüne, umarım bir gün daha iyi bir sisteme sahip olarak bu oyunları oynayabilirsin. Resmen saygı duydum Eğer sistem yeterse, Sniper Elite 4 öneririm ki 5'e muhtemelen yetmez. Ben ikisini de çok sevmiştim.
Teşekkür ederim İlk 5 dakika gözünüze takılıyor sadece. Sonra alışıyorsunuz Benim emektar sistem çok taşıdı yükümü. Sniper Elite 4'ü yazıyorum listeme. Bu gece Heavy Rain'den başlıyorum denemeye. Öneri için teşekkürler.
Beholder serisi beni içine çekmedi ya. Portal serisine de benim zeka yetmedi Darkwood oldukça ilgi çekici duruyor ama. Listeye yazıyorum. Teşekkür ederim.
Beholder serisi beni içine çekmedi ya. Portal serisine de benim zeka yetmedi Darkwood oldukça ilgi çekici duruyor ama. Listeye yazıyorum. Teşekkür ederim.
Ne demek, ilginizi çektiğine sevindim. Önyargısız yaklaşılırsa oldukça güzel bir oyun ve türünde çok başarılı bence. Türkçe dil desteği de var oyunun. İndirim zamanlarında kesinlikle alınabilir.