Sağlam hikayeli oyun önerisi

3nessuo

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, yakın zamanda metro serisini bitirdim ve hikayesi sağlam oyun bulmakta zorlanıyorum. Sistemim piyasadaki her oyunu çalıştırabilecek düzeyde. Halihazırda God of War, Uncharted 4, TLOU part 1 ve Rockstar'ın oyunları gibi birçok oyunu oynayıp bitirdim. Aklınızda iyi bir oyun varsa buraya yazarsanız çok memnun olurum 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Alan Wake Remastered Alan Wake 2
Cyberpunk 2077 (Phantom Liberty ile birlikte)
The Witcher 3 (Tüm DLC’leriyle)
Bunlar da oynadığınız oyunlar kadar iyi bir hikaye ye sahip parantez içinde yazdıklarıma dikkat edip te oynarsanız daha fazla zevk alırsınız

Selamlar, yakın zamanda metro serisini bitirdim ve hikayesi sağlam oyun bulmakta zorlanıyorum. Sistemim piyasadaki her oyunu çalıştırabilecek düzeyde. Halihazırda God of War, Uncharted 4, TLOU part 1 ve Rockstar'ın oyunları gibi birçok oyunu oynayıp bitirdim. Aklınızda iyi bir oyun varsa buraya yazarsanız çok memnun olurum 😊
The Witcher 3 efsanedir. DLC'lerini falan sil süpür.

Detroit Become Human oynamayan kalmamalı reis.

Hikayesi sağlam mı dedin?
Omori'yi öneriyorum.
Grafikleri falan iyi değil indie tarzı bir oyun ama hikayesi muhteşem kesinlikle öneririm.

Mafia Definitive Edition.

Sağlam hikayeden beklentiniz nedir bilmem ama Tomb Raider serisini veya A Plague Tale serisine bakabilirsiniz.

Detroit'i de mutlaka oynamalısınız.
Yani genellikle senaryosu ortalama üstü, iyi yazılan, karakterlere çabuk bağlanabileceğim oyunlar arıyorum, ayrıca Detroit'i de oynayıp bitirdim.

Mafia Definitive Edition.
İlk 2 oyununu da oynayıp bitirdim hocam, ama 3. oyun için çok kötü dediler hiç başlamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı