- Makaleler
- 20
3 defa alışveriş yaptım bir sorun çıkmadı.
Alabilirsin, 1 ay önce ben de bunu aldım.Windows 11 key olarak bunu alıyorum o zaman.
![]()
Windows 11 Pro Lisans Key Satın Al | 32-64 Bit | Anında Teslim
Windows 11 pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Pro Retail Lisans Key. Güvenli ödeme anında teslimat.www.yazilimbudur.com
Şimdi aldım, hangi saat aralıklarında teslim ediliyor ? Bir bilginiz var mıdır acaba ?Alabilirsin, 1 ay önce ben de bunu aldım.
1 saat teslimat süresi vardi sanirim.Şimdi aldım, hangi saat aralıklarında teslim ediliyor ? Bir bilginiz var mıdır acaba ?
Mesai saatleri 09.00 ile 18.00 arası olduğu için bugün teslim edilemedi yüksek ihtimalle. Yarın sabah edilir diye düşünüyorum.1 saat teslimat süresi vardi sanirim.
Evet arkadaşlar, mesai saatlerinin dışında olmasına rağmen 00.00 gibi bir saatte teslim ettiler. Saglamlisans sitesine göre çok daha uygun. Ayrıca güvenilirliği konusunda hiçbir sıkıntısı bulunmamakta.Mesai saatleri 09.00 ile 18.00 arası olduğu için bugün teslim edilemedi yüksek ihtimalle. Yarın sabah edilir diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.