Sağlam oyun güvenilir mi?

Ben kullanıyorum hocam. Süper bir sistemleri var. Diğer yorum yapan arkadaşların da siteyle ile ilgili bilgisi yok bilgi vereyim.
Kendi Sağlam Oyun diye programları var. Buradan tüm oyunlara otomatik Steam girişi veriyorlar. Hesap şifresi vs. vermiyorlar yani. 2bin TL'lik oyunlar 50 TL'ye nasıl satıyorlar diye soranlar için de, paylaşımlı ortak Steam hesaplarına giriş veriyorlar. Birden fazla kişi aynı hesaba bağlanıp, offline olarak oyun oynayabiliyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada detaylı anlatmışlar hocam, izleyince nasıl bir program olduğunu anlarsınız zaten.

Güzel tarafı şu tüm oyunları bir programda toplamışlar. Yani diğer kabasakaldır, item hesap satış sitelerindeki gibi hesapları satın alıp tek tek girmeyle uğraşmıyorsunuz. Ki onlar çok uğraştırıyor, girerken kod alman gerekiyor vs. bunda öyle bir şey yok. Tüm oyunları tek bir yerden otomatik Steam hesaplarına giriş yapıp oynuyorsunuz. 2 aydır kullanıyorum, FS25, Wukong, Forza 5 oynadım, güzel çalışıyor sistem.

bende aynı görüşteyim hocam. bende severek kullanıyorum. sadece kcd2 oynamak için almıştım bitirdim şimdi assasins creed valhalla oynıycam. her günde yeni oyunlar ekliyorlar sağolsun.

Save olayı nasıl oluyor peki?

Save sizin bilgisayarınızda Local'e kaydediliyor hocam. Hiç kimse erişemez, sadece siz kendi save'inizi oynayabiliyorsunuz. Steam Cloud save kapalı ve Steam offline olarak oyunlara giriş yapıp sorunsuz oynuyorsunuz. Çok efsane bir sistem bir deneyin derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı