Sağlam oyun güvenilir mi?

Sağlam Oyun sitesi güvenilir mi, daha önce alışveriş yapan var mı? CD key mi yoksa hesap olarak mı satıldığı belirtilmemiş.

1800 TL'lik RDR2'yi 200 TL'ye verecek yürek hiçbir sitede yok hocam. Güvenilir olsa bile güvenmemek daha doğru olur.

Sağlam Oyun sitesi güvenilir mi, daha önce alışveriş yapan var mı? CD key mi yoksa hesap olarak mı satıldığı belirtilmemiş.
Oyunları Steam hesabı olarak veriyor. İlanda yazmışlar zaten. Online oynayamazsın, ayrıca o hesapların patlama ihtimali var. Onun dışında sıkıntı yok. Sen oyunu satın almıyorsun, kiralıyorsun.

200 tl bu saçmalığa verilmez, indirim kovala daha mantıklı.

Birkaç yoruma baktım paylaşımlı hesap satıyorlar biri başkası oynuyor demiş bazen de oyun yok diyen olmuş yani paylaşımlı hesabın tam kendi sitesi denebilir başka sitelere bakabilirsin.

Ben kullanıyorum hocam. Süper bir sistemleri var. Diğer yorum yapan arkadaşların da siteyle ile ilgili bilgisi yok bilgi vereyim.
Kendi Sağlam Oyun diye programları var. Buradan tüm oyunlara otomatik Steam girişi veriyorlar. Hesap şifresi vs. vermiyorlar yani. 2bin TL'lik oyunlar 50 TL'ye nasıl satıyorlar diye soranlar için de, paylaşımlı ortak Steam hesaplarına giriş veriyorlar. Birden fazla kişi aynı hesaba bağlanıp, offline olarak oyun oynayabiliyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada detaylı anlatmışlar hocam, izleyince nasıl bir program olduğunu anlarsınız zaten.

Güzel tarafı şu tüm oyunları bir programda toplamışlar. Yani diğer kabasakaldır, item hesap satış sitelerindeki gibi hesapları satın alıp tek tek girmeyle uğraşmıyorsunuz. Ki onlar çok uğraştırıyor, girerken kod alman gerekiyor vs. bunda öyle bir şey yok. Tüm oyunları tek bir yerden otomatik Steam hesaplarına giriş yapıp oynuyorsunuz. 2 aydır kullanıyorum, FS25, Wukong, Forza 5 oynadım, güzel çalışıyor sistem.

Selamlar tek oyun olarak almadım ben ama sağlam pass diye birşey yapmışlar onu 2-3 ay denedim eğer farklı oyunlarda oynarım diyorsan kesinlikle al aylık 50tl ücreti var oyun kataloğu var ve istediğini oynayabiliyorsun tek sıkıntı online yok zaten paylaşımlı hesapdan giriş yapıyor hikaye modu oynamak için mantıklı. Her ay yeni çıkan oyunlardan ekliyorlar spider man 2 çıktığında eklemişlerdi direk oradan oynamıştım ben.

Son düzenleme:
Ben kullanıyorum hocam. Süper bir sistemleri var. Diğer yorum yapan arkadaşların da siteyle ile ilgili bilgisi yok bilgi vereyim.
Kendi Sağlam Oyun diye programları var. Buradan tüm oyunlara otomatik Steam girişi veriyorlar. Hesap şifresi vs. vermiyorlar yani. 2bin TL'lik oyunlar 50 TL'ye nasıl satıyorlar diye soranlar için de, paylaşımlı ortak Steam hesaplarına giriş veriyorlar. Birden fazla kişi aynı hesaba bağlanıp, offline olarak oyun oynayabiliyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada detaylı anlatmışlar hocam, izleyince nasıl bir program olduğunu anlarsınız zaten.

Güzel tarafı şu tüm oyunları bir programda toplamışlar. Yani diğer kabasakaldır, item hesap satış sitelerindeki gibi hesapları satın alıp tek tek girmeyle uğraşmıyorsunuz. Ki onlar çok uğraştırıyor, girerken kod alman gerekiyor vs. bunda öyle bir şey yok. Tüm oyunları tek bir yerden otomatik Steam hesaplarına giriş yapıp oynuyorsunuz. 2 aydır kullanıyorum, FS25, Wukong, Forza 5 oynadım, güzel çalışıyor sistem.

Save olayı nasıl oluyor peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı