Sağlamindir.net güvenilir mi?

Bill Clark

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060, Ryzen 7 5800, 32 GB Ram, 256 GB M2 SSD + 2 TB Sata SSD + 1 TB HDD, B550 Anakart, 550 Watt +80 Bronze PSU
Manhunt 2 indireceğim. Crack dışında sanırsam indirmek gibi bir seçeneğim yok. Hem Türkçe hem de crack indirebiliyorum ama bu siteden hiç oyun indirmedim güvenilir midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Manhunt 2 indireceğim. Crack dışında sanırsam indirmek gibi bir seçeneğim yok. Hem Türkçe hem de crack indirebiliyorum ama bu siteden hiç oyun indirmedim güvenilir midir?
İçindeki dosyalara göre hareket etmeliyiz. Kesin bir bilgi vermek yanlış. İndirdikten sonra VirüsTotal ile taratın.

Genel olarak güvenilir. Yine de bir VirüsTotal'e atarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ana kadar benim başıma bir şey gelmedi ama yine de dikkat etmek gerekli. Genel olarak güvenilir.

Pes 2013 yüklediğimde virüs yemiştim yıllar önce ondan sonra da kullanmadım. Zaten Pes 2013'ü nereden yüklersem yükleyeyim virüs yedim hep.

Pes 2013 yüklediğimde virüs yemiştim yıllar önce ondan sonra da kullanmadım. Zaten Pes 2013'ü nereden yüklersem yükleyeyim virüs yedim hep.
Virüs değil hocam. En çok rld.dll dosyasından virüs çıkıyor. Sistem büyük ihtimalle ya antivirüs veya normal defender kullandığın için false-positive olarak algılamıştır. Rld.dll dosyası Reloaded PES 13'ü cracklemek için yapılan bir şey. Bende kurdum virüs yemedim.

Virüs değil hocam. En çok rld.dll dosyasından virüs çıkıyor. Sistem büyük ihtimalle ya antivirüs veya normal defender kullandığın için false-positive olarak algılamıştır. Rld.dll dosyası Reloaded PES 13'ü cracklemek için yapılan bir şey. Bende kurdum virüs yemedim.
Yok trojan yemiştim oyun da açılmıyordu açtığım anda hem antivirüsten hem windows defenderdan uyarı yedim baya belliydi virüs yediğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı