Sağlamlisans.com güvenilir midir?

mr_wicKy

Centipat
Katılım
13 Aralık 2022
Mesajlar
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ANAKART:B450 s2h Dragon
RAM:8x2 XPG 3000mhz
İŞLEMCİ:Ryzen 5 3500X
EKRAN KARTI:GTX 1660S GİGABYTE
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, uzun zamandır Windows 11 Pro kullanıyorum fakat deneme sürümü olarak. Bende biraz araştırma sonrası (Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans) böyle bir siteden Windows 10 Pro Key satan bir yer buldum. İlk öncelikle burası güvenli midir? Windows 11 Pro vs Windows 10 Pro? Sizce hangisini tercih etmeliyim?
 
Güvenilirdir hocam. Forumda genellikle önerdiğimiz bir sitedirç Windows 10 key alırsanız Windows 11'de de kullanabilirsiniz.
 
Ben de defalarca alışveriş yaptım. Anlık olarak siteden de dilediğinizi sorup hızlı yanıt alabiliyorsunuz. Alınan ofis lisansları için her sene yenileme hesabı ve şifresi otomatik olarak iletiliyor. Şirket bazlı toptan alınan bir ofis hesabı olduğu için uygun fiyatlı olması gereği kendi verdikleri kullanıcı adı ve şifreleriyle kullanılması gerekiyor.

Wİndows 10 lisanslarıyla hiç sıkıntı yaşamadım 5 6 bilgisayarda.
 
Güvenilir hocam. Forumda bu siteden çok sayıda key alan var. Ayrıca jet lisans sitesini kullananlar da var. O da güvenilir. Çevremde ve forumdaki arkadaşların genelde buradan aldığnı gördüm. Hiçbir sıkıntı çıkmadı şu ana kadar. MAK lisans çıkma durumu oluyor bazen ama iletişime geçince hemen yardımcı oluyorlar.
 

Geri
Yukarı