SağlamLisans güvenilir mi?

erddddeeeeemmm

Femtopat
Daha fazla  

Vermiş olduğum linkteki FIFA 25 alınır mı? Güvenli mi Steam fiyatları oldukça pahalı bu yüzden internetten araştırmaya başladım bir de böyle oyunun Online versiyonu ve ucuz versiyonu varsa bana ulaştırabilirseniz sevinirim.

Vermiş olduğum linkteki FIFA 25 alınır mı? Güvenli mi Steam fiyatları oldukça pahalı bu yüzden internetten araştırmaya başladım bir de böyle oyunun Online versiyonu ve ucuz versiyonu varsa bana ulaştırabilirseniz sevinirim.

Aile paylaşımı tarzı bir şey olabilir uzun süreli olmayabilir, yanlış hatırlamıyorsam Xbox'un uygulamasında üyelik le oynanabiliyor olması lazım ya da orada daha uygun olması lazım.

Aynı hesabı 20-30 kişiye daha veriyorlar (belki daha fazla) ortak kullanıyorsunuz hesabın şifresini e-postası falan değiştiremiyorsunuzda çevrimdışı olarak oynayabiliyorsunuz sadece site güvenilir ancak bu parayı böyle bir şey için harcamanızı tavsiye etmem bu tarz hesapları daha ucuza satan yerler var site isimlerini bilmiyorum ancak ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz.

Hocam aldınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı