SağlamLisans güvenilir midir?

Haftasonu olduğu için biraz daha yavaş işler ama 24 saat içinde gelir.
Teşekkürler, 1 saat olacak daha gelmedi. Yarın gün içerisinde mailime gelir diye düşünüyorum etkinleştirme kodu.

Yolladılar hocam eğer ileride alma gibi bir düşünceniz olursa öneririm başarıyla etkinleştirdim

Bende almayı düşünüyorum MAK Key göndermediler değil mi?
Site güvenilir alabilirsiniz. Şu an hangi Windows 10 sürümünü kullanıyorsanız onunkini alın. Ama Windows 10 Pro Key 49 TL olan daha iyi. %5 indirim kodu var isterseniz söyleyebilirim.

Söyleyebilirseniz sevinirim bende almak istiyorum da

Site güvenilir alabilirsiniz. Şu an hangi Windows 10 sürümünü kullanıyorsanız onunkini alın. Ama Windows 10 Pro key 49 TL olan daha iyi. %5 indirim kodu var isterseniz söyleyebilirim.

Hocam kupon mevcutsa yardımcı olabilir misin?

Site güvenilir alabilirsiniz. Şu an hangi Windows 10 sürümünü kullanıyorsanız onunkini alın. Ama Windows 10 Pro key 49 TL olan daha iyi. %5 indirim kodu var isterseniz söyleyebilirim.

Kupon işi halen duruyor mu 2 yıl geçmiş ama.

ekranda malum yazı belirdi, lisans alacaktım ama para verip illegal iş yapacağıma, para vermeden illegal iş yapayım dedim ve aktivatör ile hallettim. kaynak kodları windows kuruluşu github'ta dahi olduğu için güvenlik problemi olması da zor, microsoft'un buna engel olmuyor olması da ilginç.

isteyen powershell'e linki veya linktekileri kopyalayıp-yapıştırabilir: https://massgrave.dev/get.ps1
bu da kendi siteleri: Microsoft Activation Scripts (MAS) | MAS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…