4 426733 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 1.023 Çözümler 2 3 Eylül 2023 #11 ORBİTRON dedi: ev adresi istemiyor diye hatırlıyorum hocam. Ev adresi yani gönderim adresi alanları zorunlu değil hocam. Genişletmek için tıkla... İsteğe bağlı gibi bir ibare yazmıyordu alacağım zaman bakarım hocam sağ olun. A ORBİTRON dedi: ev adresi istemiyor diye hatırlıyorum hocam. Ev adresi yani gönderim adresi alanları zorunlu değil hocam. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam herhangi bir sıkıntı çıkmadı kontrol ettim harbiden gerçek Retail Key aldım sorunsuz teşekkür ederim. Son düzenleme: 4 Eylül 2023
ORBİTRON dedi: ev adresi istemiyor diye hatırlıyorum hocam. Ev adresi yani gönderim adresi alanları zorunlu değil hocam. Genişletmek için tıkla... İsteğe bağlı gibi bir ibare yazmıyordu alacağım zaman bakarım hocam sağ olun. A ORBİTRON dedi: ev adresi istemiyor diye hatırlıyorum hocam. Ev adresi yani gönderim adresi alanları zorunlu değil hocam. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam herhangi bir sıkıntı çıkmadı kontrol ettim harbiden gerçek Retail Key aldım sorunsuz teşekkür ederim.
Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #12 426733 dedi: İsteğe bağlı gibi bir ibare yazmıyordu alacağım zaman bakarım hocam sağ olun. A Aldım hocam herhangi bir sıkıntı çıkmadı kontrol ettim harbiden gerçek Retail Key aldım sorunsuz teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hangisini aldın benim gönderdiğimi mi?
426733 dedi: İsteğe bağlı gibi bir ibare yazmıyordu alacağım zaman bakarım hocam sağ olun. A Aldım hocam herhangi bir sıkıntı çıkmadı kontrol ettim harbiden gerçek Retail Key aldım sorunsuz teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hangisini aldın benim gönderdiğimi mi?
4 426733 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 1.023 Çözümler 2 4 Eylül 2023 #13 Avengers dedi: Hangisini aldın benim gönderdiğimi mi? Genişletmek için tıkla... Evet.