Office 2021 satın al. Orijinal en ucuz fiyata Microsoft Office 2021 Pro Plus key. Dijital Lisans anahtarı. Güvenli ödeme anında teslimat.
www.saglamlisans.com
Üründen 2 tane alacağım 160 TL'den 320 TL oluyor.
2 bilgisayarım için ayrı ayrı alacağım.
Süre sınırı yok sınırsız kullanım Retail formattan sonra tekrar kullanabilir mi?
Sizin önerdiğiniz daha uygun a gelen site varsa güvenli olmak şartıyla.
Bence 1 yıllık Office 365 üyeliği satın almak daha mantıklı, geçenlerde bir siteden 20 TL'ye aldım ve 1 TB depolamasıyla beraber sorunsuzca kullanıyorum. Sorun çıktığında ise yeni hesap veriyorlar.
Bence 1 yıllık Office 365 üyeliği satın almak daha mantıklı, geçenlerde bir siteden 20 TL'ye aldım ve 1 TB depolamasıyla beraber sorunsuzca kullanıyorum. Sorun çıktığında ise yeni hesap veriyorlar.
Sağlam Lisans'ta ürün bilgilerinde şöyle bir şey yazıyordu; oldu da bir format attınız PC'ye "Formattan sonra tekrar çalışma garantisi verilememektedir." gibi bir yazı vardı. Ona dikkat edin.
Sağlam Lisans'ta ürün bilgilerinde şöyle bir şey yazıyordu; oldu da bir format attınız PC'ye "Formattan sonra tekrar çalışma garantisi verilememektedir." gibi bir yazı vardı. Ona dikkat edin.
Microsoft Office 365 Satın Al. En ucuz fiyata Office 365 lisans hesabı al. Key ve ürün anahtarı olmadan Excel gibi tüm Office programlarını etkinleştir.
Office 365 Pro Plus Lisans Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access Yalnızca Windows 10/11 Uyumlu 7/24 Anında Mail Teslim Tüm Güncelleştirmeler OneDrive İçermez