SağlamLisans oyun almak için güvenli mi?

QALAYCI

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu siteye bugün rastladım. 49 liraya 1 ay boyunca sitelerindeki büyük oyunlar sınırsız, tekli oyun almak istediğinde 249 liraya sınırsız hesabınıza ekleniyor yazıyor ancak güvenli mi? Bu siteden daha önce oyun alışverişi yapan var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce oyun almadım ama 2 kez windows key almıştım. Site güvenilir.

Oyun da alabilirsin. Zaten oyun keyi vermiyor, oyunun içinde olduğu bir hesap veriyor sana.

Bazı siteler 1 yıllık kullanım sunarken, bunların sınırsız vermesi ilginç geldi. Bir ara oyun alıp deneyeyim nasılmış.

Neden 100000 kişinin oynadığı hesapta oynayasın ki 50 lira diye?
Hikayeyi öğrenmek oyunu deneyimlemek için. Misal GoW Ragnarok oynamak istiyorsun. Şuan en ucuzu 1200 lira.

60-70 saatlik bir deneyim ve bitince tekrar oynamayacağın bir oyun için 1200 lira çok bence.

Ben genelde oyun hesabı alırım, oyunu oynar silerim bitti gitti. Kütüphanemde durmasına gerek yok.

Yanıtlarınız için sağ olun Until Dawn oyununu çok oynamak istiyorum indirime girsin diye de çok bekledim ama Epic Games'te en çok 1800 liraya düşüyor çok fazla benim için, bu sitede 150 liraya gördüm size de sormak istedim teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00