SağlamLisans'ın verdiği kod kullanılmış

DCDLegend

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
Asus RX 6700 XT
XPG 16 GB 8X2 3200 MHZ
Asus Prime M-K II
Meslek
Mobilya ve iç mekan tasarım
SağlamLisans üzerinden 1 saat evvel bir kod aldim. Ve kod geldi mail adresime. Fakat kodu kullandığım zaman onceden kullanılmış uyarısı aldım. Siteye mail attım, site üzerinden mesaj attım fakat ne bakan var ne ilgilenen. Ne yapmalıyım?

Olmayacak birşey değil ve ilk defa sizin başınıza gelen bir durum değil. Maile dönüş yapmaları uzun sürebilir, siteleri üzerinde canlı destek var saat 22:00 a kadar aktifler. Şuan fazla zaman kalmadı ama oradan yazarsanız muhtemelen sizden kodu girerken resim isteyecekler aldığınız hata anında resim çekmenizi falan isteyecekler buna göre inceleme yapıp yeni kod verirler.

Ulaşmaya çalış kodu doğru girdiğinden emin misin?

Mail attım ve hala cevap yok ve eminim 10 kez neredeyse denedim kodu.

Evet Windows 11 ve OEM bir key yani önceden kullanılması imkansız bir key, başkasına satılmış demek.

Olmayacak bir şey değil ve ilk defa sizin başınıza gelen bir durum değil. Maile dönüş yapmaları uzun sürebilir, siteleri üzerinde canlı destek var saat 22:00'a kadar aktifler. Şu an fazla zaman kalmadı ama oradan yazarsanız muhtemelen sizden kodu girerken resim isteyecekler aldığınız hata anında resim çekmenizi falan isteyecekler buna göre inceleme yapıp yeni kod verirler.

Canlı desteklerine saatleri dolmadan yazdım. Fakat bir geri dönüş olmadı ki, mesaj tek tikte kaldı iletilmemis gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı