Sağlamlisans'tan alışveriş yapmayın

nobody11

Hectopat
Daha önce defalarca sorunsuz alışveriş yaptığım sağlamLisans'tan dün W11 Pro key aldım. Kullanılmış çıktı. İki kez destekten yazdım ses çıkmadı. WhatsApp'tan yazdım mesaj iletilmedi. Aradım numara kullanılmıyor dedi. Fişi çekip gitmişler sanırım. Dikkatli olun.

Aktif sorunsuz W11 Pro Retail / OEM key nereden alabilirim? Jetlisans desteği aktif fakat bireysel Retail yok. Kurumsal var o da 399 lira. Alınır mı? Ayrıca bireysel / kurunsal Retail farkı nedir?

Haydaa.

Üzdü açıkcası, her ne kadar deneyimim olmasa da uzun zamanlar önerilip kullanılan bir siteydi.
Evet hocam ben de kullandım çevrem kullandı. Üzücü. Umarım konuyu görüp vazgeçen olur.

İki kez aradım iletişimdeki numarayı. Aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor.

Şu anki kullandığım bilgisayarın lisansı bile Sağlamlisans'tan aldığım anahtar ile lisansladım. Nasıl oldu da böyle oldu?
Komut istemi CMD den 3 satır kod yazdığında etkinleşiyor zaten. Kaçak göçek lisans almaktan iyidir.
Hocam o da kaçak değil mi belirli URL'yi de yazıyorsunuz ve o yazılanj URL activate windows 10 for free gibi siteye yönlendiriyor.

Dediğim gibi ben de kullandım daha önce. Ama şöyle bir şey oldu aktif w10 kullanıyordum lisansları ile. W11 geçince bir türlü çalışmadı. Gittim w11 key aldım kullanılıyor dedi. Sonra başta anlattığım gibi. Arayıp ulaşabilen ya da wp'den yazdığı mesaj giden var mı?

Buradan alın, 5 dakikadan az sürede wp üzerinden atıyorlar.

Hocam retail dimi? Öyle değilse de destek olurlar mı? Yanmasın yine başımız. Tek iyi yanı farklı site üzerinden olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…