SağlamLisans'tan Microsoft Office key alınır mı?

Celik27

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar okul için bir Office key i satın almam lazım biraz araştırdım ve en mantıklısı SağlamLisans gibime geldi. Bu siteden alan var mı güvenilir mi ve ileride sıkıntı çıkarır mı?

Ben Windows 10 Pro keyi almıştım hiçbir sorun yaşamadım sadece 1 kere alışveriş yaptım ama bence güvenilir bir site.

Ben bu siteyi aktif olarak kullanmaktayım. Windows 10 Pro OEM Key ve Office 2019 satın aldım çok kez, hiçbir sorunla karşılaşmadım.

1731595323773.png

Selamlar arkadaşlar okul için bir Office key i satın almam lazım biraz araştırdım ve en mantıklısı SağlamLisans gibime geldi. Bu siteden alan var mı güvenilir mi ve ileride sıkıntı çıkarır mı?

Daha 2 gün önce Windows 11 Pro OEM key aldım. Hemen mailime yolladılar Key'i. Güvenilir bir site.

Selamlar. Benim de aklıma bir şey takıldı.Sadece yollanılan keyi mi yazıyoruz yoksa verdikleri bir mail ile microsofta bağlanıp oradan office programını indirip verdikleri keyi mi yazıyoruz?Kendi Outlook mail adresimizi kullanabiliyor muyuz veya kendi microsoft hesabımıza bağlanabiliyor muyuz?

Selamlar. Benim de aklıma bir şey takıldı.Sadece yollanılan keyi mi yazıyoruz yoksa verdikleri bir mail ile microsofta bağlanıp oradan office programını indirip verdikleri keyi mi yazıyoruz?Kendi Outlook mail adresimizi kullanabiliyor muyuz veya kendi microsoft hesabımıza bağlanabiliyor muyuz?
Kendi mailini kullanıyorsun. Sana bir Office resmi sitesi üzerinden indirme linki paylaşılıyor (bunu sen de bulabilirsin, kolay bir link). Ardından aşama aşama nasıl aktif edildiği anlatılıyor.

Windows 11 pro Oem key alıp windowsu etkinleştirdim.
Office 2019'u aldım. Yapay zeka ile telefon görüşmesi yöntemi ile ve kendi mailimi de kullanarak onu da etkinleştirdim. Yalnız office programı format sonrası kullanılamaz diye not düşmüşler.

Sonuç olarak şu an için her şey yolunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı