SağlamLisans'tan oyun alınır mı?

@Barışınız, dediğiniz gibi. CD Key yazmıyorsa vermiyorlardır zaten. Bunu belirtmek istedim bende. Bende birazdan deneyeceğim sistemi.

Az once FS25 tek oyun aldim denemek icin. Steam Key vermiyorlar. ilk etiketledigim arkadasinki gibi saglam oyun sitesine gonderiyor ve yine offline olarak oynuyorsunuz. Steam Key mevzusu yok yani.
Tamam işte teknik olarak o da key olarak geçiyor. Size FC 25 key aktifleştirilmiş hesap veriyorlar.

@Barışınız, dediğiniz gibi. CD Key yazmıyorsa vermiyorlardır zaten. Bunu belirtmek istedim bende. Bende birazdan deneyeceğim sistemi.
Deneyiniz hocam, ben sistemi oldukça beğendiğimden aktif aboneliği iptal ettirmeyi düşünmüyorum hiç bu fiyata Türkiye'de oyun oynamak için nimet açıkçası.

Tamam işte teknik olarak o da key olarak geçiyor. Size FC 25 key aktifleştirilmiş hesap veriyorlar.
Retail Key dediginiz sey kendi steam hesabiniza o oyunun haklarini ustlenmek anlamina gelir. Ornegin CS2 aldigimda ben bunu online oynayamayacagim internet kafe oyunlari mantigi gibi..
Ben bu oyunu Online oynayamayacaksam da bu Retail key degil crackli oyun anlamina gelir.

Retail Key dediginiz sey kendi steam hesabiniza o oyunun haklarini ustlenmek anlamina gelir. Ornegin CS2 aldigimda ben bunu online oynayamayacagim internet kafe oyunlari mantigi gibi..
Ben bu oyunu Online oynayamayacaksam da bu Retail key degil crackli oyun anlamina gelir.
Retail Key olarak baktığınızda doğru tabi ama bu fiyata online oynamak da beklenmemeli zaten.

Deneyiniz hocam, ben sistemi oldukça beğendiğimden aktif aboneliği iptal ettirmeyi düşünmüyorum hiç bu fiyata Türkiye'de oyun oynamak için nimet açıkçası.

Bende 1 aylık olandan almak istiyorum ama bilgisyara sağlamoyun diye bir uygulama yüklemek gerekiyormuş galiba bu uygulamada virüs var mıdır sence sen denedin mi?

Daha geçenlerde kendilerinden oyun aldım. Assassin's Creed Mirage oynamak için, oyunun direk kendisini almak yerine 50TL'ye gelen saglampass adını verdikleri bir sistem var, onu alarak oynadım. Kesinlikle güvenilir herhangi hiçbir sorun yaşamadım. Steam hesabı verdikleri doğru ama bunu oldukça iyi bir sistemle yapmışlar. Sitelerinden kendi uygulaması var saglamoyun adında onu indiriyorsunuz o da açıkçası küçük çaplı game Pass kütüphanesi gibi bir şey, içinde 20'ye yakın kaliteli oyun var. Uygulamanın içinde de bir ayar var offline mod ve Online mod diye, oyunları oynayacakken Offline'da oluyor, bu da verdikleri Steam hesabında oyun oynarken siz hariç biri girip sizi oyundan atmasın diye, kısaca ne yaparsanız yapın Steam Offline'da kalıyor. Online modda sadece oyunu indirmek için. Biraz gereksiz detaylı anlattım fakat ben gerçekten sistemlerini beğendiğim için, bence gayet iyiler. Teknik destek ekipleri vs. de oldukça ilgili.

Oyunun kendisini alınca da Steam key olarak veriyorlar, açıkçası oldukça güvenilir bir hizmet herhangi bir sıkıntısı yok. Alabilirsiniz.

Hacim bende bunu almak istiyorum ama bu uygulamada virüs var mıdır sence kendi Steam hesabıma erisebilirler mi?

Son düzenleme:
Bende 1 aylık olandan almak istiyorum ama bilgisyara sağlamoyun diye bir uygulama yüklemek gerekiyormuş galiba bu uygulamada virüs var mıdır sence sen denedin mi?

Hacim bende bunu almak istiyorum ama bu uygulamada virüs var mıdır sence kendi Steam hesabıma erisebilirler mi?

Hayır virüs falan bir şey yok oldukça güvenliler.

Merak eden olursa ben dün aldım sağlam oyun diye bir program indiriyorsunuz tarattığımda virüs çıkmıyor o program üzerinden seçtiğiniz oyunu Steam üzerinden başlatıyor hesap ID şifre falan hepsini kendi giriyor siz sadece oyunun üzerine tıklıyorsunuz programın arka planında art niyetli bir virüs yoksa çok iyi bir sistem Steam üzerinden oyunu açarken çevrimdışı olmanız gerekiyor sadece çevrimiçi başlatmaya çalışırsanız başka oyuncularla çakışıyor.

Merak eden olursa ben dün aldım sağlam oyun diye bir program indiriyorsunuz tarattığımda virüs çıkmıyor o program üzerinden seçtiğiniz oyunu Steam üzerinden başlatıyor hesap ID şifre falan hepsini kendi giriyor siz sadece oyunun üzerine tıklıyorsunuz programın arka planında art niyetli bir virüs yoksa çok iyi bir sistem Steam üzerinden oyunu açarken çevrimdışı olmanız gerekiyor sadece çevrimiçi başlatmaya çalışırsanız başka oyuncularla çakışıyor.

Bu arada orijinal değil diye linçleyecekler olursa uzun süredir orijinal almaya çalışıyorum ama artık ekonomi aldı başını gitti yapacak bir şey yok elime para geçince orijinalini de alırım artık şimdilik böyle.

Bu arada orijinal değil diye linçleyecekler olursa uzun süredir orijinal almaya çalışıyorum ama artık ekonomi aldı başını gitti yapacak bir şey yok elime para geçince orijinalini de alırım artık şimdilik böyle.
Bilgilendirmeyi bu konuda önceden yapmıştık.

Ragnarok sınırsız hesabınıza eklenir diyor 250TL'ye keyse alacaktım.
Saglam Lisans ekibi ile iletisime gecip duzelttirdim hocam aciklamayi. Artik daha acik bir sekilde belirtiliyor. Key degil Saglam oyun hesabiniza sinirsiz olarak ekleniyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı