Evet.
Hocam bir de ilegal ile alınan keyler var dikkat etmek lazım
70 TL'ye bir yerde satılıyor olsa kredi çekerim alabildiğim kadar alırım 100, 1000, 10.000
Hocam yıllardır ofisteki, yeni aldığım tüm pc ler ve iş yaptığım şahıslar olmak üzere bu siteden bind key alırım. Aldığınız keyi 1 bilgisayarda ömür boyu kullanabilirsiniz. Hatta sattıkları 300 tl lik bind office keyi doğrudan microsoft hesabına ekleniyor. Microsofta giriş yapıp Satın aldığım ürünler kısmından office sürümünüzü seçip indirip yükleyebiliyorsunuz. Gerçekten sağlam satıcı.Mesajınız : Hepsilisans üzerinde Bind (ömür boyu) lisans 70 tl (Güvenilir)
Ömür boyu demek başka PC lerde kullanımını da içerir. Yani Laptopun birini çöpe attınız yeni laptopa veya masaüstüne kurabilirsiniz. Garip olduğundan garipsedim. Ömür boyu olması normal değil. 70 TL ye mümkünse valla 5 tane alırdım hemen. Sonra birini test ederdim ve 100 tane daha alırdım.
Bahsettiğim keyi bu şekilde kullanabiliyorsun.Dediginiz gibi, gercek kutu Retail key 3000TL.
Bunu her seferinde farklı farklı 1 PC de kullanmak sartı ile omur boyu kullanırsın
Aynı anda 2 PC de saptanırsa geçmiş olsun
Hocam bir karışıklık var.Hocam yıllardır ofisteki, yeni aldığım tüm pc ler ve iş yaptığım şahıslar olmak üzere bu siteden bind key alırım. Aldığınız keyi 1 bilgisayarda ömür boyu kullanabilirsiniz. Hatta sattıkları 300 tl lik bind office keyi doğrudan microsoft hesabına ekleniyor. Microsofta giriş yapıp Satın aldığım ürünler kısmından office sürümünüzü seçip indirip yükleyebiliyorsunuz. Gerçekten sağlam satıcı.
Bahsettiğim keyi bu şekilde kullanabiliyorsun.
Dijital lisanslar sadece birkez kullanılır ve anakarta gömülür.
Satıcı format atmanız halinde lisans gidebilir demişti ama şimdiye kadar hiç lisans gitmedi.
70 TL ye bir yerde satılıyor olsa kredi çekerim alabildiğim kadar alırım 100, 1000, 10.000
Sonra da bırakın 3000TL yi 1000 TL ye satsam hımmm matematik zayıf.
Birşey demeye çalıştığım yok hocam.Çünkü sandığın gibi dijital lisanslar sadece tek seferlik kullanılabilen lisans türünden değildir. Tek cihazda kullanılabilen OEM'dir ve anakarta gömülmez, anakartının ID'sine eşlenir. OEM ise format attığında otomatik etkinleştirme yapar. Retail ise yine otomatik etkinleşir ve değil format atmak Microsoft hesabın ile başka cihazlara da taşıyabilirsin.
Ne demeye çalıştığını çok çözemedim. Arkadaşla tam olarak hangi konuda ayrı düştünüz? Eğer 70TL olması çok garip geldiyse sana ücretsiz seçenek de sunabilirim. Retail lisans için söylediğim imkanların hepsi mecvut.
Ücretsiz dijital lisans elde etme
Sizlere Türk forumlarında örneği olmayan bir konudan bahsedeceğim. Bu konuda Microsoft hesabınıza nasıl ücretsiz ve güvenli bir şekilde Windows 10/11 lisansı tanımlayabileceğinizden bahsedilmektedir. (HWID yöntemi olarak da tanınmaktadır.) Öncelikle dijital lisans nedir? Bilgisayarınızın bir...www.technopat.net
İstediğini kadar oluştur, hesapları sat.Kimseye söyleme ama yayılırsa batarız.
HWID de ömür boyu değil ki. Donanıma bağlı lisans.
Hocam aynı kodla yeni bilgisayarda etkinleştirme yaparken C006 vs. gibi bir hata veriyor. Ve telefonla etkinleştirme seçeneği veriyor. Ardından Microsoft müşteri hizmetlerini arıyorsunuz bilgisayarın size verdiği kodu robot asistana kodluyorsunuz ve bilgisayarınız etkinleşiyor. Key eski PC de iptal oluyor.Hocam bir karışıklık var.
Bu mesajı yazarken yanlış anlarsınız diye kelimeleri seçmekte zorlanıyorum. Düşünüyorum düşünüyorum bir yere koyamıyorum. Açıkçası bu şekilde bir key olması imkansız geliyor. 70 TL ye ömür boyu Windows lisansını alıp amazon'da satışa koysanız 1000 tanesini bir günde satarsınız.
Ömür boyu demek, bir PC de ömrünü tamamladıktan sonra aynı key'i başka bir PC de de kullanılabilirsiniz demek.
3000 TL ye satılan keyler bile Müşteri Hizmetlerini aramadığınız sürece yeni PC de çoğunlukla etkinleşmez. 70 TL ye aldığınız Key'ler için de Microsoft Müşteri desteği alabiliyorsanız dediğiniz doğrudur.
Şaşar kalırım valla..
Bu mümkün. Türk milleti garip garip yollar buluyor. Bir ara işitme engelliler için kullanılan yöntemle etkinleştirme engelinin aşıldığını biliyorum hatta bizzat uyguladım.Hocam aynı kodla yeni bilgisayarda etkinleştirme yaparken C006 vs. gibi bir hata veriyor. Ve telefonla etkinleştirme seçeneği veriyor. Ardından Microsoft müşteri hizmetlerini arıyorsunuz bilgisayarın size verdiği kodu robot asistana kodluyorsunuz ve bilgisayarınız etkinleşiyor. Key eski PC de iptal oluyor.
Ben yıllardır böyle kullanıyorum.
Keyini kaybolmayacak sekilde kaydet.
Ben PC'ye.
Windows 10 SL.
Home.
Pro kuruyorum daha once etkinleştirdigim için oto etkinlestiriyor.
Ofis dahil böyle kullanıyorum sıkıntı yok.