Bozuk PC Tuşu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 1.507 Çözümler 13 Yer Klavye Daha fazla Meslek Harf, sayı yazmak. 20 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar kullandığım HDD sağlığı %9 gösteriyor. Sağlığı yükseltme gibi bir şansım var mı?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 20 Temmuz 2019 #2 Hard disk mekanik bir disk olduğu için sanmam yükseleceğini. Eğer yükseltme ile ilgili bir bilgi alırsanız ben de bilmek isterim.
Hard disk mekanik bir disk olduğu için sanmam yükseleceğini. Eğer yükseltme ile ilgili bir bilgi alırsanız ben de bilmek isterim.
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 20 Temmuz 2019 #3 Fiziksel hasar varsa düzeltemezsin.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 20 Temmuz 2019 #4 Geçmiş olsun. Verilerini yedekle ve kurtul ondan. Yasayan bir ölü olmus.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 20 Temmuz 2019 #5 Hard Disk'in yok olmuş dostum, en yakın zamanda SSD almanı tavsiye ederim ki böyle bir sorun bir daha başına gelmesin.
Hard Disk'in yok olmuş dostum, en yakın zamanda SSD almanı tavsiye ederim ki böyle bir sorun bir daha başına gelmesin.
moonway 3D Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #6 Benim HDD %0 ve 1 yıldan beri çalışıyor Geçen hafta çalışmayı durdurdu yazmayı kesti bende yeni SATA kablosu aldım ve hala çalışıyor. Dosya Ekleri Capture.PNG 38,6 KB · Görüntüleme: 1.223
Benim HDD %0 ve 1 yıldan beri çalışıyor Geçen hafta çalışmayı durdurdu yazmayı kesti bende yeni SATA kablosu aldım ve hala çalışıyor.
E Efedemirhanefe Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #7 Bozuk PC Tuşu dedi: Arkadaşlar kullandığım HDD sağlığı %9 gösteriyor. Sağlığı yükseltme gibi bir şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor mu hala dostum?
Bozuk PC Tuşu dedi: Arkadaşlar kullandığım HDD sağlığı %9 gösteriyor. Sağlığı yükseltme gibi bir şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor mu hala dostum?
zeynalc Decapat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #8 moonway 3D dedi: Benim HDD %0 ve 1 yıldan beri çalışıyor. Geçen hafta çalışmayı durdurdu yazmayı kesti bende yeni SATA kablosu aldım ve hala çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Verileriniz önemli ise yedekleyin.
moonway 3D dedi: Benim HDD %0 ve 1 yıldan beri çalışıyor. Geçen hafta çalışmayı durdurdu yazmayı kesti bende yeni SATA kablosu aldım ve hala çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Verileriniz önemli ise yedekleyin.
moonway 3D Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #9 zeynalc dedi: Verileriniz önemli ise yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Sisteme 4 ay önce veda ettim eğer merak ediyorsan HDD çok fazla dayanamadı bende gidip yeni HDD aldım hala kenarda duruyor süs niyetine
zeynalc dedi: Verileriniz önemli ise yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Sisteme 4 ay önce veda ettim eğer merak ediyorsan HDD çok fazla dayanamadı bende gidip yeni HDD aldım hala kenarda duruyor süs niyetine