Sağlıklı kilo nasıl alınır?

KannHeil

Hectopat
Arkadaşlar sağlıklı bir şekilde nasıl kilo alınabilir? Hamburger, pizza gibi şeyleri yazmayın. Neleri önerirsiniz? Şimdiden yanıt verenlere teşekkürler.

İfadeler: T21
Arkadaşlar sağlıklı bir şekilde nasıl kilo alınabilir? Hamburger, pizza gibi şeyleri yazmayın. Neleri önerirsiniz? Şimdiden yanıt verenlere teşekkürler.

Bende bu dertden yakınıyorum.

Spor yaparak. Hem kalıplı olursunuz hem de kilo almış olursunuz.

Örnek:

Kalori hesabını tut. Günlük harcadığından fazla kalori al. Genelde ara ara kuruyemişler ve öğün olarak pilav, makarna yiyebilirsin. Ben bu şekilde beslenerek 56 kg'dan 66,5 kg'a kadar çıktım.

(boy 1.76 yaş 21)

Ben 15 yaşındayım 55 kiloyum.

Beslen kardeşim. 17 yaşında 85 kiloyum ama kilomu hiç göstermiyorum. Boyum 1.81

Ben 15 yaşındayım 55 kiloyum.
Senin için de bu şekilde beslenmede sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama yine de bi diyetisyenle görüşmek en mantıklısı.

Boyun da önemli bir faktör tabi ayrıca daha gençsin kilo alırsın diye düşünüyorum ortalama 19 20 yaşlarında vücut oturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…