TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 716 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci:D 8 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, sağlıklı kilo nasıl verebilirim? Aç kalarak vermeyi denedim ters tepti. Anında 1 öğünle geri aldım verdiğim kiloyu. Peki düzgünce nasıl kilo verebilirim?
Merhaba arkadaşlar, sağlıklı kilo nasıl verebilirim? Aç kalarak vermeyi denedim ters tepti. Anında 1 öğünle geri aldım verdiğim kiloyu. Peki düzgünce nasıl kilo verebilirim?
Biom4techh Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2023 #2 Spor ile hocam enazından sabahları 2-3 km tempolu yürü akşamları yemekten sonra yürü 2-3 km bisiklet sür evde kendince spor yap bir şekilde verirsin.
Spor ile hocam enazından sabahları 2-3 km tempolu yürü akşamları yemekten sonra yürü 2-3 km bisiklet sür evde kendince spor yap bir şekilde verirsin.
L Lowlight Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 8 Ağustos 2023 #3 Kaloriyi azalt. Hasta olup yemekten kesilerek 10 kilo verdim kişiden kişiye göre değişir az yavaş ye halledersin.
Kaloriyi azalt. Hasta olup yemekten kesilerek 10 kilo verdim kişiden kişiye göre değişir az yavaş ye halledersin.
TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 716 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci:D 8 Ağustos 2023 #4 Biom4techh dedi: Spor ile hocam enazından sabahları 2-3 km tempolu yürü akşamları yemekten sonra yürü 2-3 km bisiklet sür evde kendince spor yap bir şekilde verirsin. Genişletmek için tıkla... hocam yürümek yerine 2-3 km bisiklet sürmek daha mantıklı değil mi?
Biom4techh dedi: Spor ile hocam enazından sabahları 2-3 km tempolu yürü akşamları yemekten sonra yürü 2-3 km bisiklet sür evde kendince spor yap bir şekilde verirsin. Genişletmek için tıkla... hocam yürümek yerine 2-3 km bisiklet sürmek daha mantıklı değil mi?
Biom4techh Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2023 #5 TheKhione dedi: Hocam yürümek yerine 2-3 km bisiklet sürmek daha mantıklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Oda olabilir hocam.
TheKhione dedi: Hocam yürümek yerine 2-3 km bisiklet sürmek daha mantıklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Oda olabilir hocam.