Sagopa Kajmer mi, Ceza mı?

Çözüm
Sagopa'nın tarzı biraz daha farklı. İkisi de alanında başarılı ve etkili müzik yapabiliyorlar. Şahsen tam Ceza diyecekken Sagopa diyesim de geliyor. Sagopa diyecekken Ceza da diyesim geliyor. İkisi arasında karar vermek oldukça zor ama Sagopa'nın dinlediğim daha çok şarkısı var Ceza'ya göre.
Sagopa'nın tarzı biraz daha farklı. İkisi de alanında başarılı ve etkili müzik yapabiliyorlar. Şahsen tam Ceza diyecekken Sagopa diyesim de geliyor. Sagopa diyecekken Ceza da diyesim geliyor. İkisi arasında karar vermek oldukça zor ama Sagopa'nın dinlediğim daha çok şarkısı var Ceza'ya göre.

Çözüm
Öyle bir soru ki var ya... Kısacası ben Sagopa Kajmer'in şarkılarını daha çok beğeniyorum. Ceza'yı da çok seviyorum fakat onun yeri başka. Baya bir süredir dinliyorum. Çoğu şarkıların Beat'leri efsane bence. Ama eski şarkıları daha güzeldi ya.

Şarkılar olarak her ikisini de seviyorum ve ''Neyim var ki Rap'ten gari'' diyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karakter olarak kesinlikle ''Ceza''. Sonuçta ''Sagopa'' yine kendisi gibi rapçı olan karısını(kolera) öldüresiye döven bir adam. Yani kadın döven bir adam.

Zamanında Ceza'yı kötü bildik hep; ama çizgisini bozmayan oydu en başından beri.
Sagopa dinlesem de bu soruya Ceza derim bu saatten sonra.

İkisi de sanatsal açıdan iyi.

Karakter açısından Ceza ile karşılaştırılmayacak seviyede Sagopa. Ceza'nın babasının ölümünden sonra Ceza'ya bir mesaj atması iyi olmus yine de. Bozuk saatte 2 kere dogru gosterıyor.

Zamanında Ceza'yı kötü bildik hep; ama çizgisini bozmayan oydu en başından beri.
Sagopa dinlesem de bu soruya Ceza derim bu saatten sonra.
Çizgiden kastınız tam olarak yaptığı müzikle mi ilgili acaba, ben kişilik olarak bakamıyorum nedense, şarkı yeterince iyi ise. Ceza iyi mi kötü mü onu da bilemiyorum, Kadıköy'de karşılaştığımda nerdeyse kavga edecektik, metalcilere allerjisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…