Aynen inanacak kadar ekmek kafalı insanlar var [emoji3]O uyuz karıya inanıyor musunuz gerçekten?
Ne olursa olsun kadın dövmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Malesef aramızda sebeblere bakıp kadın dövmenin haklı olduğunu düşünen geri kafalılar da var. Böyle insanlardan nefret ederim. Sen ''Sagopa''sın karın seni aldatmışsa koyarsın kapının önüne yaparsın bir şarkı olaya ithafen. Bir daha insan içine çıkacak hali kalmaz. Dövmek falan ne oluyor? Adamlık mı?Kolera eğer eşini aldatmasaydı Sagopa da dövmezdi. Neyse bu konulara girmeyelim. İnsanların özel hayatı sonuçta. Müziklerine göre değerlendirelim insanları.![]()
Ben darp raporu ve mahkemenin verdiğini uzaklaştırma kararına inaniyorum. Belki onlar da yalandır, değil mi? Devleti falan da kandırmıştır.O uyuz karıya inanıyor musunuz gerçekten?
İnanın bana yalan olabilir. Bu kadından her şey beklenir.Belki onlar da yalandır, değil mi? Devleti falan da kandırmıştır.
Aldatmak fazlasıyla yeterli bir sebep bence eğer karın seni aldattığında sen ona vuramıyorsan o senin godoşluğundur.Ne olursa olsun kadın dövmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Malesef aramızda sebeblere bakıp kadın dövmenin haklı olduğunu düşünen geri kafalılar da var. Böyle insanlardan nefret ederim. Sen ''Sagopa''sın karın seni aldatmışsa koyarsın kapının önüne yaparsın bir şarkı olaya ithafen. Bir daha insan içine çıkacak hali kalmaz. Dövmek falan ne oluyor? Adamlık mı?
Ben darp raporu ve mahkemenin verdiğini uzaklaştırma kararına inaniyorum. Belki onlar da yalandır, değil mi? Devleti falan da kandırmıştır.
Hadi ya? Şiddet uygulamak ne zamandan beri erkeklik oldu? Hadi vurdun, kırdın diyelim; her şey eskiye mi dönecek? Aldatan kadına/erkeğe verilebilecek en sert cevap tek kelime etmeden ilişkiyi tamamen kesmek olur. Öyle bir kadının zaten ileride düzgün bir hayatının olacağını sanmam, elbet hak ettiği hayatı yaşayacaktır.Aldatmak fazlasıyla yeterli bir sebep bence eğer karın seni aldattığında sen ona vuramıyorsan o senin godoşluğundur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.