Sagopa Kajmer mi, Ceza mı?

Çözüm
Sagopa'nın tarzı biraz daha farklı. İkisi de alanında başarılı ve etkili müzik yapabiliyorlar. Şahsen tam Ceza diyecekken Sagopa diyesim de geliyor. Sagopa diyecekken Ceza da diyesim geliyor. İkisi arasında karar vermek oldukça zor ama Sagopa'nın dinlediğim daha çok şarkısı var Ceza'ya göre.
Kolera eğer eşini aldatmasaydı Sagopa da dövmezdi. Neyse bu konulara girmeyelim. İnsanların özel hayatı sonuçta. Müziklerine göre değerlendirelim insanları. :)
Ne olursa olsun kadın dövmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Malesef aramızda sebeblere bakıp kadın dövmenin haklı olduğunu düşünen geri kafalılar da var. Böyle insanlardan nefret ederim. Sen ''Sagopa''sın karın seni aldatmışsa koyarsın kapının önüne yaparsın bir şarkı olaya ithafen. Bir daha insan içine çıkacak hali kalmaz. Dövmek falan ne oluyor? Adamlık mı?
O uyuz karıya inanıyor musunuz gerçekten?
Ben darp raporu ve mahkemenin verdiğini uzaklaştırma kararına inaniyorum. Belki onlar da yalandır, değil mi? Devleti falan da kandırmıştır.

Ne olursa olsun kadın dövmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Malesef aramızda sebeblere bakıp kadın dövmenin haklı olduğunu düşünen geri kafalılar da var. Böyle insanlardan nefret ederim. Sen ''Sagopa''sın karın seni aldatmışsa koyarsın kapının önüne yaparsın bir şarkı olaya ithafen. Bir daha insan içine çıkacak hali kalmaz. Dövmek falan ne oluyor? Adamlık mı?

Ben darp raporu ve mahkemenin verdiğini uzaklaştırma kararına inaniyorum. Belki onlar da yalandır, değil mi? Devleti falan da kandırmıştır.

Aldatmak fazlasıyla yeterli bir sebep bence eğer karın seni aldattığında sen ona vuramıyorsan o senin godoşluğundur.

Aldatmak fazlasıyla yeterli bir sebep bence eğer karın seni aldattığında sen ona vuramıyorsan o senin godoşluğundur.
Hadi ya? Şiddet uygulamak ne zamandan beri erkeklik oldu? Hadi vurdun, kırdın diyelim; her şey eskiye mi dönecek? Aldatan kadına/erkeğe verilebilecek en sert cevap tek kelime etmeden ilişkiyi tamamen kesmek olur. Öyle bir kadının zaten ileride düzgün bir hayatının olacağını sanmam, elbet hak ettiği hayatı yaşayacaktır.

Konuya dönecek olursak, benim cevabım karakterleri bir kenara bırakıp yaptıkları müzikler hakkındaydı ki bence öyle olması gerek. Müzik ile özel hayat, dini inanç, siyaset vb. birbirine karıştırılmamalı.

Kadına hiç bir zaman el kalkmaz şiddetin her türlüsüne karşıyım ama düşünsene odaya bir giriyorsun kız seni aldatıyor veya farklı bir senaryo, yani oturup ağlayacak halin yok o sinirden istemese de sevdiği kişiyi incitmiş olabilir. Kız yalandan da yapmış olabilir Sagopa karakter olarak öyle bişey yapacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı