- Makaleler
- 2
Nefret edilecek birisi eğer merak eden varsa uzun uzun yazabilirim. Şarkılarını sevebilirsiniz ancak karakter bakımından çok eksik bir insan. Kimse dost olmak istemez.
Yakınen tanımadığım için yorum yapamam bu konuda. Geçmişte kendisinin ismi bir takım şiddet iddialarıyla geçmişti ama tam olarak doğru mu bilmiyorum açıkçası. Müziğine zaten söyleyecek sözüm yok, kendisi Türkçe Rap için çok önemli bir isim.Kimse dost olmak istemez.
Adam Rap için önemli bir insan olduğu için kısacası "üstat" olduğu için en üst tabakadaydı. O dönemin Newschool rapçilerinin hiç birine piyasa bırakmadı. Hiç birine yardım etmedi. Bazı nefret ettiği insanların konserlerini iptal ettirip ortamlardan uzaklaştırdı. Bunlardan biri Joker'in yakın zamanlarda feat attığı Mirac'tır. Hatta tam hatırlamasam bile Sansar ile kavga eden Sagopa küsmüşler. Hatta alta bıraktığım yazıyı okuyabilirsiniz.Bilmiyorum karakterini. Merakta ettim. Anlatır mısınız?
Benim de rap ile tanışmamı sağlamıştır. Karakteri nasıldır? Bu arada kaç yıldır tanışıyorsunuz? Kaç yıldır sohbetiniz devam ediyor?
Sagopa dinlerim. Nasıl bir karakteri varmış?
Sagopa ile kaç yıldır tanışıyorsunuz? Yani bir insan hakkında bu kadar kesin konuşmak için tanımak gerekir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.