Santralin üstünde oturmuyor da büyük ihtimalle FTTH yani fiber to the home bağlantısı var. Orda zaten saha dolabı diye bir şey yok. Direk eve kadar santralden fiberoptik kablo geliyor.Durum ortada, ben kilometrelerce ötedeki dolaba bağlıyım, karşı bina komşum ise santralin üstüne bina yaptırmış herhalde, ya da Türk Telekom genel başkanı olabilir.
Eki Görüntüle 881436
Eki Görüntüle 881435
Tamam kablonun ucundan bana bakır çekseler olmuyor mu?Santralin üstünde oturmuyor da büyük ihtimalle FTTH yani fiber to the home bağlantısı var. Orda zaten saha dolabı diye bir şey yok. Direk eve kadar santralden fiberoptik kablo geliyor.
Buradan <--Buna nerden bakılıyor acaba?
Sürekli iletişim kurmaya çalışıyorum, yapabileceğimiz bir şey yok gibi cevaplar alıyorum.Kanka yapabileceğin twitter, telefon her yerden sıkıştırmak. Yoksa zor...
Yapacak bir şey yok ne demek? Ben de sorunum için 2 ay uğraştım. En son sistemden bir şey gözükmüyor dedi sinirlendim kapattım. Şu an 16 geliyor ama sözleşmem bitmek üzere. TürkNet'e geçeceğim. Upload hızı falan iyi.Tamam kablonun ucundan bana bakır çekseler olmuyor mu?
Buradan <--
Sürekli iletişim kurmaya çalışıyorum, yapabileceğimiz bir şey yok gibi cevaplar alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.