Saha dolabı değişikliği nasıl yapılır?

Karperion

Kilopat
Daha fazla  
Durum ortada, ben kilometrelerce ötedeki dolaba bağlıyım, karşı bina komşum ise santralin üstüne bina yaptırmış herhalde, ya da Türk Telekom genel başkanı olabilir. :D

home.jpg

neighbor.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum ortada, ben kilometrelerce ötedeki dolaba bağlıyım, karşı bina komşum ise santralin üstüne bina yaptırmış herhalde, ya da Türk Telekom genel başkanı olabilir. :D

Eki Görüntüle 881436

Eki Görüntüle 881435
Santralin üstünde oturmuyor da büyük ihtimalle FTTH yani fiber to the home bağlantısı var. Orda zaten saha dolabı diye bir şey yok. Direk eve kadar santralden fiberoptik kablo geliyor.

Santralin üstünde oturmuyor da büyük ihtimalle FTTH yani fiber to the home bağlantısı var. Orda zaten saha dolabı diye bir şey yok. Direk eve kadar santralden fiberoptik kablo geliyor.
Tamam kablonun ucundan bana bakır çekseler olmuyor mu? :D
Buna nerden bakılıyor acaba?
Buradan <--
Kanka yapabileceğin twitter, telefon her yerden sıkıştırmak. Yoksa zor...
Sürekli iletişim kurmaya çalışıyorum, yapabileceğimiz bir şey yok gibi cevaplar alıyorum.

Tamam kablonun ucundan bana bakır çekseler olmuyor mu? :D

Buradan <--

Sürekli iletişim kurmaya çalışıyorum, yapabileceğimiz bir şey yok gibi cevaplar alıyorum.
Yapacak bir şey yok ne demek? Ben de sorunum için 2 ay uğraştım. En son sistemden bir şey gözükmüyor dedi sinirlendim kapattım. Şu an 16 geliyor ama sözleşmem bitmek üzere. TürkNet'e geçeceğim. Upload hızı falan iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı