Mert Fatih
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, Netspeed sitesi üzerinden adresimde altyapı sorgulaması yaptığımda oturduğum dairenin kapı numarası 2 şekilde gözüküyor. Birisinde "ic kapı(daire) no: 9---" diğerinde "ic kapı(daire) no: 9" şeklinde gözüküyor. 9-- olarak seçtiğimde maksimum hız 76Mbps ve saha kutusunun 135 metre mesafede olduğunu gösteriyor. 9 olarak seçince ise maksimum hız 100Mbps ve saha kutusu 0 metre olarak gözüküyor.
Daire numaram normalde 9, bunu tam olarak nereden tespit edebilirim? Şu an Türk Telekom TTNET kullanıyorum, yalın HiperNet 50Mbps ve 170TL civarı ödüyorum. Son 3 gündür tüm oyunlarda aşırı yüksek ping sorunu oluşmaya başladı, hız testleride eskiden 40-50Mbps çıkarken şu an 20-25Mbps düştü. O yüzden TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?
Daire numaram normalde 9, bunu tam olarak nereden tespit edebilirim? Şu an Türk Telekom TTNET kullanıyorum, yalın HiperNet 50Mbps ve 170TL civarı ödüyorum. Son 3 gündür tüm oyunlarda aşırı yüksek ping sorunu oluşmaya başladı, hız testleride eskiden 40-50Mbps çıkarken şu an 20-25Mbps düştü. O yüzden TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?