Sahibinden 2. El sistem alınır mı?

ZenkZenk

Centipat
İyi günler ticaret amaçlı Silkroad online oynyorum IP limit vs olduğu için bir bilgisayardan fazla olması gerek 500'er liradan iki PC almıstım fakat bayağı eski model oldukları için çok yordular aldığım fiyat kadar da masraf ettim şimdi böyle 3 tane PC gördüm sizce bunlar alınır mı? Veya alacak olsanız içlerinden hangisini seçerdiniz şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 3240 işlemcili olan sistem aralarında en makul olanı gibi. Ama sana tavsiyem güvenilir bir satıcıdan alman. Zira parçalardan birinin bozuk, kırık veya ilanda verilen parçalardan farklı birşey olması durumunda garantin olmaz ve sistem elinde kalır. Bu yüzden elinden geldiğince güvenilir bir satıcıyla iletişime geç. Seninde yararına olacaktır.

İlanın tam altında yazıyorlar GIGABAYT GT420 128 BIT ekran kartı bu. Ama dediğim gibi güvenemiyorsan alma. Onun yerine itopya gibi sitelerden topla. Tabii bu sistem kadar ucuz olmayacaktır ama hem garantisi var hemde güvenilir. İstediğine karar ve bunlar hep maddi imkan istiyor zaten biliyorsun.

Dostum bu saatten sonra ddr4 den aşağı sistemlere para verilmez. Bütçeni şöyle 1300tl olsa dahi ddr4 sistem dizeriz.
1.500 tl bütce var bekliyorum ozaman önericeğin sistemi teşekkürler şimdiden
İlanın tam altında yazıyorlar GIGABAYT GT420 128 BIT ekran kartı bu. Ama dediğim gibi güvenemiyorsan alma. Onun yerine itopya gibi sitelerden topla. Tabii bu sistem kadar ucuz olmayacaktır ama hem garantisi var hemde güvenilir. İstediğine karar ve bunlar hep maddi imkan istiyor zaten biliyorsun.
inan 1.500 den fazla veremem ben zaten silkroad online oynyorm hemde kar amaçlı ama elimdeki pc ler cok eski sürekli sıkıntı cıkarıyorlar ve benm para kazanmama engel oluyorlar

İşlemci: Athlon 200ge /nanokatalog/300tl
Anakart:a320m pro-e /Nanokatalog/295tl
Ram: 8gb Corsairvegaence 3000mhz/260tl
Ekran kartı:gtx750ti/AliExpress/280tl
SSD: James donkey 240gb /177tl
Kasa:tx k8s ATX /Hepsiburada/160tl
Toplam:1472tl
Psuya yeterli para kalmadı bütçenizi biraz asabilirseniz iyi PSU alinabilir. Ya da işlemciyi AliExpressden 170tlye al bütçe açılsın.

Dostum bu saatten sonra DDR4'ten aşağı sistemlere para verilmez. Bütçeni şöyle 1300TL olsa dahi DDR4 sistem dizeriz.

Reis bana da sınırlı bütçede PC toplayabilir misin ama parçaların satıldığı yerler ve markaları bilindik olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı