Sahibinden alınan Fenerbahçe forması orijinal mi?

Etiket olsaydı bir test daha yapacaktık ama yüksek ihtimal orijinal hocam hayırlı olsun. Bundan sonra almadan önce kontrol edin ne olur ne olmaz.
Hocam eğer fotoğraf atayim daha fazla öyle anlarsınız hocam bide etiket derken içinde olan mı yoksa dışında olan mı bahsetiğiniz etiket bu mu

Dosya Ekleri

• 17055040218654186009976741674563.jpg
    17055040218654186009976741674563.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 59
Hocam etiketsiz geldi Elif elmasın maç forması diye satıyordu adam.

Elif Elmas' ın forma giydiği dönemde, klüp oyuncu formalarını sahada maç sonunda çıkarttırmaz; sadece bir site üstünden açık arttırma ile forma satışı yapardı ve imzalıydı. Ürünün site üzerindeki tarihini ve faturasını talep etmediniz mi satıcıdan? Hangi garantiyi nasıl sağladı? Ve buna siz güvenelerek satın aldınız? Merak ettim.

Elif Elmas'ın forma giydiği dönemde, kulüp oyuncu formalarını sahada maç sonunda çıkarttırmaz; sadece bir site üstünden açık arttırma ile forma satışı yapardı ve imzalıydı. Ürünün site üzerindeki tarihini ve faturasını talep etmediniz mi satıcıdan? Hangi garantiyi nasıl sağladı? Ve buna siz güvenelerek satın aldınız? Merak ettim.

Hocam o kadar detay düşünmedim ve emin misiniz o dönemde maç sonu çıkartmadığına.

17-18 sezonu forması mı bu? Bana orijinal forma gibi geldi.

Hocam orijinal olduğuma emin olduğum formalarıma baktım barkod etiket aynı.

Elif Elmas'ın forma giydiği dönemde, kulüp oyuncu formalarını sahada maç sonunda çıkarttırmaz; sadece bir site üstünden açık arttırma ile forma satışı yapardı ve imzalıydı. Ürünün site üzerindeki tarihini ve faturasını talep etmediniz mi satıcıdan? Hangi garantiyi nasıl sağladı? Ve buna siz güvenelerek satın aldınız? Merak ettim.

Hocam ne yapayim şimdi orijinal değil mi iade edebilirim hala 1 günü var.

17-18 sezonu forması mı bu? Bana orijinal forma gibi geldi.
Hocam formanın orjinal yada orjinal olmama testi varmıdır

Son düzenleme:
Elif Elmas' ın forma giydiği dönemde, klüp oyuncu formalarını sahada maç sonunda çıkarttırmaz; sadece bir site üstünden açık arttırma ile forma satışı yapardı ve imzalıydı. Ürünün site üzerindeki tarihini ve faturasını talep etmediniz mi satıcıdan? Hangi garantiyi nasıl sağladı? Ve buna siz güvenelerek satın aldınız? Merak ettim.

Hocam o kadar detay düşünmedim ve emin misiniz o dönemde maç sonu çıkartmadığına.

Evet eminim.O tarihte bu site üstünden satılıyordu formalar. Ayrıca ucuza da alamazsınız yani.
Mesela alttaki gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı