M Muhtemelen Femtopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:00 #1 Merhaba bir ürün satın aldım Param Güvende ile kargolaması gerekirken böyle bir şey dedi bu bir scam yöntemi midir? Yaşayan var mı? Dosya Ekleri IMG_8831.jpeg 135,7 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba bir ürün satın aldım Param Güvende ile kargolaması gerekirken böyle bir şey dedi bu bir scam yöntemi midir? Yaşayan var mı?
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.664 Çözümler 50 Yer Bursa Dün 17:09 #2 Muhtemelen dedi: Merhaba bir ürün satın aldım Param Güvende ile kargolaması gerekirken böyle bir şey dedi bu bir scam yöntemi midir? Yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sahte/fishing olan bir link atacak asla kullanıcının attığı linkten ürünü satın almaya çalışmayınız.
Muhtemelen dedi: Merhaba bir ürün satın aldım Param Güvende ile kargolaması gerekirken böyle bir şey dedi bu bir scam yöntemi midir? Yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen sahte/fishing olan bir link atacak asla kullanıcının attığı linkten ürünü satın almaya çalışmayınız.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.077 Çözümler 25 Dün 17:10 #3 Muhtemelen dedi: Merhaba bir ürün satın aldım Param Güvende ile kargolaması gerekirken böyle bir şey dedi bu bir scam yöntemi midir? Yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... "Ürün elime ulaşmadı" gibi bir seçeneği seçerseniz para iadeniz yapılır.
Muhtemelen dedi: Merhaba bir ürün satın aldım Param Güvende ile kargolaması gerekirken böyle bir şey dedi bu bir scam yöntemi midir? Yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... "Ürün elime ulaşmadı" gibi bir seçeneği seçerseniz para iadeniz yapılır.
M Muhtemelen Femtopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:11 #4 HakanXD dedi: Muhtemelen sahte/fishing olan bir link atacak asla kullanıcının attığı linkten ürünü satın almaya çalışmayınız. Genişletmek için tıkla... Uyarı için teşekkürler SiyahiBeyfendi dedi: "Ürün elime ulaşmadı" gibi bir seçeneği seçerseniz para iadeniz yapılır. Genişletmek için tıkla... hocam iptal edildi dedi sahibindenden mesaj geldi, ama suan mesajlarıma cevap vermiyor satıcı
HakanXD dedi: Muhtemelen sahte/fishing olan bir link atacak asla kullanıcının attığı linkten ürünü satın almaya çalışmayınız. Genişletmek için tıkla... Uyarı için teşekkürler SiyahiBeyfendi dedi: "Ürün elime ulaşmadı" gibi bir seçeneği seçerseniz para iadeniz yapılır. Genişletmek için tıkla... hocam iptal edildi dedi sahibindenden mesaj geldi, ama suan mesajlarıma cevap vermiyor satıcı
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.561 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:13 #5 Muhtemelen dedi: Uyarı için teşekkürler hocam iptal edildi dedi sahibindenden mesaj geldi, ama suan mesajlarıma cevap vermiyor satıcı Genişletmek için tıkla... Paranız geri yattıysa sallayın geçin.
Muhtemelen dedi: Uyarı için teşekkürler hocam iptal edildi dedi sahibindenden mesaj geldi, ama suan mesajlarıma cevap vermiyor satıcı Genişletmek için tıkla... Paranız geri yattıysa sallayın geçin.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.424 Makaleler 4 Çözümler 76 Yer Rusya Dün 17:13 #6 Link atarsa açma, ilan numarası iste. Yeni ilanı da iyice incele, değişiklik yapma ihtimali olabilir.
Link atarsa açma, ilan numarası iste. Yeni ilanı da iyice incele, değişiklik yapma ihtimali olabilir.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.077 Çözümler 25 Dün 17:14 #7 Muhtemelen dedi: Uyarı için teşekkürler. Hocam iptal edildi dedi sahibindenden mesaj geldi, ama şu an mesajlarıma cevap vermiyor satıcı. Genişletmek için tıkla... Ürünü olması gerekenden çok daha aza satmıyorsa veya aciliyeti yoksa almayın. İlgisiz olması ve böyle bir şey yapması biraz garip geldi.
Muhtemelen dedi: Uyarı için teşekkürler. Hocam iptal edildi dedi sahibindenden mesaj geldi, ama şu an mesajlarıma cevap vermiyor satıcı. Genişletmek için tıkla... Ürünü olması gerekenden çok daha aza satmıyorsa veya aciliyeti yoksa almayın. İlgisiz olması ve böyle bir şey yapması biraz garip geldi.
M Muhtemelen Femtopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:17 #8 hocam ürün baya eski tüm parçaları temiz diye kaçırmak istemedim ama risk almamak daha iyi sanırım TheMaZi dedi: Paranız geri yattıysa sallayın geçin. Genişletmek için tıkla... Hocam ürün bayağı eski tüm parçaları temiz diye kaçırmak istemedim ama risk almamak daha iyi sanırım. TheMaZi dedi: Paranız geri yattıysa sallayın geçin. Genişletmek için tıkla... SiyahiBeyfendi dedi: Ürünü olması gerekenden çok daha aza satmıyorsa veya aciliyeti yoksa almayın. İlgisiz olması ve böyle bir şey yapması biraz garip geldi. Genişletmek için tıkla... Yeni ilan koydugunu ya da bir mesajda yazmadı amacı ne anlamadım.
hocam ürün baya eski tüm parçaları temiz diye kaçırmak istemedim ama risk almamak daha iyi sanırım TheMaZi dedi: Paranız geri yattıysa sallayın geçin. Genişletmek için tıkla... Hocam ürün bayağı eski tüm parçaları temiz diye kaçırmak istemedim ama risk almamak daha iyi sanırım. TheMaZi dedi: Paranız geri yattıysa sallayın geçin. Genişletmek için tıkla... SiyahiBeyfendi dedi: Ürünü olması gerekenden çok daha aza satmıyorsa veya aciliyeti yoksa almayın. İlgisiz olması ve böyle bir şey yapması biraz garip geldi. Genişletmek için tıkla... Yeni ilan koydugunu ya da bir mesajda yazmadı amacı ne anlamadım.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.904 Çözümler 31 Dün 17:19 #9 Muhtemelen dedi: hocam ürün baya eski tüm parçaları temiz diye kaçırmak istemedim ama risk almamak daha iyi sanırım Hocam ürün bayağı eski tüm parçaları temiz diye kaçırmak istemedim ama risk almamak daha iyi sanırım. Yeni ilan koydugunu ya da bir mesajda yazmadı amacı ne anlamadım. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen siparişi iptal etmen için ortaya bahane attı. Dolandırıcı olduğunu sanmıyorum tahminimce son dakika kargo yapmaktan vazgeçti.
Muhtemelen dedi: hocam ürün baya eski tüm parçaları temiz diye kaçırmak istemedim ama risk almamak daha iyi sanırım Hocam ürün bayağı eski tüm parçaları temiz diye kaçırmak istemedim ama risk almamak daha iyi sanırım. Yeni ilan koydugunu ya da bir mesajda yazmadı amacı ne anlamadım. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen siparişi iptal etmen için ortaya bahane attı. Dolandırıcı olduğunu sanmıyorum tahminimce son dakika kargo yapmaktan vazgeçti.