Muhtemelen
Femtopat
Daha fazla
Merhaba bir ürün satın aldım Param Güvende ile kargolaması gerekirken böyle bir şey dedi bu bir scam yöntemi midir? Yaşayan var mı?
"Ürün elime ulaşmadı" gibi bir seçeneği seçerseniz para iadeniz yapılır.Merhaba bir ürün satın aldım Param Güvende ile kargolaması gerekirken böyle bir şey dedi bu bir scam yöntemi midir? Yaşayan var mı?
Uyarı için teşekkürlerMuhtemelen sahte/fishing olan bir link atacak asla kullanıcının attığı linkten ürünü satın almaya çalışmayınız.
hocam iptal edildi dedi sahibindenden mesaj geldi, ama suan mesajlarıma cevap vermiyor satıcı"Ürün elime ulaşmadı" gibi bir seçeneği seçerseniz para iadeniz yapılır.
Paranız geri yattıysa sallayın geçin.Uyarı için teşekkürler
hocam iptal edildi dedi sahibindenden mesaj geldi, ama suan mesajlarıma cevap vermiyor satıcı
Ürünü olması gerekenden çok daha aza satmıyorsa veya aciliyeti yoksa almayın. İlgisiz olması ve böyle bir şey yapması biraz garip geldi.Uyarı için teşekkürler.
Hocam iptal edildi dedi sahibindenden mesaj geldi, ama şu an mesajlarıma cevap vermiyor satıcı.
Paranız geri yattıysa sallayın geçin.
Paranız geri yattıysa sallayın geçin.
Ürünü olması gerekenden çok daha aza satmıyorsa veya aciliyeti yoksa almayın. İlgisiz olması ve böyle bir şey yapması biraz garip geldi.
Muhtemelen siparişi iptal etmen için ortaya bahane attı. Dolandırıcı olduğunu sanmıyorum tahminimce son dakika kargo yapmaktan vazgeçti.hocam ürün baya eski tüm parçaları temiz diye kaçırmak istemedim ama risk almamak daha iyi sanırım
Hocam ürün bayağı eski tüm parçaları temiz diye kaçırmak istemedim ama risk almamak daha iyi sanırım.
Yeni ilan koydugunu ya da bir mesajda yazmadı amacı ne anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.