Sahibinden.com bozuk ekran kartı satan kişi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakın zamanda RX460 almayi düşünüyorum. Söylediğiniz gibi 3 gün iade süresi varsa, satıcı ürünü bilerek geç kargolayınca parayı nasıl kurtarabiliriz?
Hayır. Kargo sana ulaştıktan sonra 3 gün doğrudan iade edebiliyorsun. Yani kargo süresi dahil değil. Ama 3 gün geçtikten sonra da iade yapabiliyorsun. 14 güne kadar. Ama 3 günden sonra para satıcıya gittiği için işler uzayabilir. Yani o 3 gün aslında 14 gün kimseyi yanlış yönlendirmeyeyim.

Masefeli satış sözleşmesinde böyle yazıyor. GET ile ürünü aldığın an para Sahibinden.com'un havuzuna düşünüyor. Kargo eline ulaştığında 3 gün onay süresi başlıyor. 3 gün sonra onaylasan da onaylamasan da 3 günün sonunda para satıcıya aktarılır. Sonrasında iade istersen satış sözleşmesine göre hakkın var. Ama dediğim gibi para artık Sahibinden.com'un havuz sisteminde olmadığı için olay uzayabilir.

GET'siz alışveriş yapmamanı öneririm.

Son düzenleme:
Ürün zaten ben satıyorum. Sadece göndermek istedim GTX 1050 boşuna para vermeyiniz. İyi forumlar
Evet yanlış anlamışım. Ürünü satan sizmişsiniz. Bir şey diyemem. Benim başıma geldi diye herkes aynı olcak diye bir şey yok. Ama araya GET koyarsanız alıcı içinde sizin içinde daha iyi olur bence. Fiyat konusunda belirleyici satıcıdır. Sonuçta kimse kimseye bir şey almaya zorlamıyor. İyi forumlar, hayırlı satışlar.

Büyük geçmiş olsun hocam paranızı alabildiğiniz için sevindim. 2015 senesinde 2. el ekran kartı almıştım. Alıcı insan evladıydı ki yanımda bütün testleri yaptıktan sonra teslim etmişti bana. Bileşen alırken ne olursa olsun satıcının referansı kuvvetli değilse deneyip almak gerektiğini düşünüyorum. Tekrardan geçmiş olsun.

Ben zaten yeminlere, ''Din, Allah diyenlere'' inansam GET açtırmazdım. GET'siz hiç bir şey almam. Girin Sahibinden.com'un satış sözleşmelerine bakın. GET'siz bütün durumlar alıcıya aittir diyor. Yani sana salatalık gönderse bile hiç bir şey yapamazsın.

Ya sorma. Yedik bir halt. Yapmam normalde böyle hatalar. Fiyat mı uygun geldi ne oldu bilmiyorum. Vatan.com'da MSI GTX 1050 Gaming X 2 GB vardı 775 TL'ye almadım. Gittim bunu aldım. :cry: Bazı şeyler kader galiba. Kısmetim de yokmuş galiba. Şimdi elimde kredi kartı 830 TL fiyatı çıkmış GTX 1050'lere bakıyorum. Alsam mı almasam mı? Kararsızım. Bayramı da bekleyesim var. Belki indirim olur diye. Ama dolar da mübarek tam ekran kartı alacaz. Coştukca coşuyor. İnsan gibi yükselmiyor. 1 haftada 30 krş yedik ya!

İndirim olur bence bekle.:)

Ben zaten yeminlere, ''Din, Allah diyenlere'' inansam GET açtırmazdım. GET'siz hiç bir şey almam. Girin Sahibinden.com'un satış sözleşmelerine bakın. GET'siz bütün durumlar alıcıya aittir diyor. Yani sana salatalık gönderse bile hiç bir şey yapamazsın.

Ya sorma. Yedik bir halt. Yapmam normalde böyle hatalar. Fiyat mı uygun geldi ne oldu bilmiyorum. Vatan.com'da MSI GTX 1050 Gaming X 2 GB vardı 775 TL'ye almadım. Gittim bunu aldım. :cry: Bazı şeyler kader galiba. Kısmetim de yokmuş galiba. Şimdi elimde kredi kartı 830 TL fiyatı çıkmış GTX 1050'lere bakıyorum. Alsam mı almasam mı? Kararsızım. Bayramı da bekleyesim var. Belki indirim olur diye. Ama dolar da mübarek tam ekran kartı alacaz. Coştukca coşuyor. İnsan gibi yükselmiyor. 1 haftada 30 krş yedik ya!
Bende Vatan.com'dan MSI GTX 1050 Gaming X 2 GB alacaktım Nanokatalog süründürüyor 1 aydır.O ürünü bende almayı istiyordum kaçırdım şimdi dolar oldu 5.30 alabilioyrsan al 1.000 TL yi geçti ürün.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı