Sahibinden.com GET para gelmemesi

Ürün alıcının eline ulaştıktan sonra, ürünü inceleyip onay verirse, yapmış olduğu ödeme Güvenli e-Ticaret (GeT) havuz hesabından sizin hesabınıza aktarılır. Kargoyu aldıktan sonra alıcı sistemden onay vermezse belirli bir süre sistem bekler onay vermesi için vermezse bu işlem otomatik olarak sistem tarafından yapılır. Ücret anında hesabınıza geçer.

Onay verdi. Bende kargoladım. Ürüne bastım, kargoladım felan dedim. Başarılı satışlarınız kısmında gözüküyor.

Valla ben de bir ürün satacaktım. Sahibindende komisyon az olduğu için, ama bir baktım herkes internette şikayetçi olmuş hep, 15-20 gündür yatmıyor diye. Tam sattığım zaman Gittigidiyor'dan açtım, ve ertesi gün para yattı, iyiki oradan satmışım dedim.

Onlar ne kadar bekletirse okadar kar ediyorlar. Banka hesaplarında günlük faizde tutuyorlar parayı. Yüzde 10 komisyonun üzerine alıcının yolladığı para üzerinden faiz karı kazanıyorlar. Bu sebeple ne kadar geç gönderirlerse onlar için kardır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı