Sahibinden.com Platform TR satıcısı güvenilir mi?

YigitDnc

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıktaki satıcıdan daha önce alışveriş yapan oldu mu? Oyunların satışını hesap bilgilerini vererek gerçekleştiriyormuş ama daha önce alışveriş yapan birini göremedim.

Ekleme: Cevaplar için çok teşekkür ederim. Satıcı özelinde arama yapıp sadece bir konu görmüştüm o yüzden yazdım.

Son düzenleme:
Satıcıyı bilmem de oyun hesabı alınmaz.

Yuzlerce boyle konu aciliyor yani, kimse gecmise bakmiyor. Ayip gercekten, bu konu hakkinda yuzlerce forumdasimiz yazdi.

Hesap bilgileri ile satin alinan hesaplar buyuk oranda calinti oluyor ve bir sure sonra sahibi sifreleri degistirince siz de paranizdan oluyorsunuz. Buyuk ihtimalle arkadas size hesabi verecektir ama kisa bir sure sonra hesap degistirilince geri giremezsiniz o zaman yeni bir hesap vermeyebilir.

Yuzlerce boyle konu aciliyor yani, kimse gecmise bakmiyor. Ayip gercekten, bu konu hakkinda yuzlerce forumdasimiz yazdi.

Hesap bilgileri ile satin alinan hesaplar buyuk oranda calinti oluyor ve bir sure sonra sahibi sifreleri degistirince siz de paranizdan oluyorsunuz. Buyuk ihtimalle arkadas size hesabi verecektir ama kisa bir sure sonra hesap degistirilince geri giremezsiniz o zaman yeni bir hesap vermeyebilir.
Windows 11 e geçilir mi ile aynı muhabbet. Geçmişe bak dersen de ban yiyorsun. Yapacak çok bişey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı