Sahibinden.com RTX 3070 Dolandırıcı Uyarısı

Hocam keşke paranın yarısını gönder dediğinde sağ ol benim kendi dolandırıcılarım var deseydiniz.

Hocam bırakın şu 2.el işlerini.

Biz fakirler 2.el aradığımız için dolandırıcılar musallat oldu Sahibinden'e.
Sahibinden'e girmeyin artık Hepsiburada GittiGidiyor gibi sitelere gidin sıfır alın.

Pahalı olması sıkıntı değil taksitle alabilirsiniz.

Sırf bir kaç dolandırıcı için bütün satıcıları suçlamak doğru değil. İşini hakkıyla yapan satıcılar da var.

10-12 yaşları arasında bilgisayar almak isteyen bir çocuk diye tahmin ediyorum, ya da RTX 3070'i olup sistemini güçlendirmek için para kazanmak istiyor.
Yok o yaşlarda değil.. Akıl yaşı olabilir bilemiyorum ama kelime dağarcığı küfürlerden oluşuyordu.. 20-24 yaşları arasındaydı belli ki..

Abartmayın. Param Güvende sistemiyle alışveriş yapılabilir çok titizseniz.
Get veya Pg alıcı eğer kötü niyetliyse satıcıyı yalnız bırakıyor. Şikayetvar'a girin bakın isterseniz. 2.el ürün veya piyasa fiyatının altında ürün almak istemek zaten belirli bir riski kabullenmek anlamına geliyor. Ancak ülke genelinde 2.el fiyatına sıfır alma tutkusu yüzünden en iyi niyetli insan bile sıkıntı yaşıyor. Şimdiye dek çok sefer sahibinden üzerinden ürün sattım ve aldım. Tek kuralım ise kargo ile gönderilecek ürünlerde ücreti eft almak. Şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Alım gücünün düşmesi, ürünlerin pahalanması ile beraber, araba piyasasındaki fake ilanlar artık oeme de sıçramış durumda. Siz düşünün. Bir şeyin fiyatı ucuzsa mutlaka sorgulayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…