Sahibinden.com sitesinde "Deha Ferit SAKA" güvenilir mi?

qoLLardo

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar almak için sahibinden sitesinde belirttiğim kişiyle iletişime geçtim. Fakat güvenli olup olmadığını bilmiyorum. Daha önce bu şahısla iletişimi olan arkadaşlar var mıdır? Bilgi verebilir misiniz?

Kisi ile ilgili bir bilgim yok ama kesinlikle Param Güvende varsa oyle al. Obur turlu yuz yuze gorusmedigin surece alma.

Param güvende ile alın hocam? Kabul etmiyorsa zaten işin içinde bir şey olabilir.

DA'da da soruyorlardı param güvende ile satın alın.

Evet o şekilde almayı düşünüyordum. Sistemi gidip kontrol edecek bir arkadaşım da var. Sistem çok ucuz geldi bana.
Arkadaşlarınız alabiliyorsa gidip bakabilir.Bilgisayardan anlayan biriyse zaten iş hallolur.

Yorumlardan mı? Oraya itibar etmenize çok gerek yok gibi sahtesi pekâla yapılabilirm
Evet konuyla ilgili yorum yazanlar olmuş. Sahibinden de çokça iyi yorumlar almış. Dediginiz gibi çok rahat yapılabilir bu tarz şeyler. Satıcı sistemi ofiste deneyip sattığını söylüyor. Akşam arkadaşım oraya gidip kontrol edecek.

Arkadaşlarınız alabiliyorsa gidip bakabilir.Bilgisayardan anlayan biriyse zaten iş hallolur.
Yani umarım bir aksilik çıkmaz bu durumdan. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…