Evet orda da baktım. Iletişime geçen kişi güvenilir olduğunu söylüyordu ama içim rahat etmedi yine.DA'da da soruyorlardı param güvende ile satın alın.
Yorumlardan mı? Oraya itibar etmenize çok gerek yok gibi sahtesi pekâla yapılabilirmEvet orda da baktım. Iletişime geçen kişi güvenilir olduğunu söylüyordu ama içim rahat etmedi yine.
Siz en iyisi ya param güvende ile alın ya da yüz yüze görüşüp alın.Evet orda da baktım. Iletişime geçen kişi güvenilir olduğunu söylüyordu ama içim rahat etmedi yine.
Evet o şekilde almayı düşünüyordum. Sistemi gidip kontrol edecek bir arkadaşım da var. Sistem çok ucuz geldi bana.Param güvende ile alın hocam? Kabul etmiyorsa zaten işin içinde bir şey olabilir.
Arkadaşlarınız alabiliyorsa gidip bakabilir.Bilgisayardan anlayan biriyse zaten iş hallolur.Evet o şekilde almayı düşünüyordum. Sistemi gidip kontrol edecek bir arkadaşım da var. Sistem çok ucuz geldi bana.
Evet konuyla ilgili yorum yazanlar olmuş. Sahibinden de çokça iyi yorumlar almış. Dediginiz gibi çok rahat yapılabilir bu tarz şeyler. Satıcı sistemi ofiste deneyip sattığını söylüyor. Akşam arkadaşım oraya gidip kontrol edecek.Yorumlardan mı? Oraya itibar etmenize çok gerek yok gibi sahtesi pekâla yapılabilirm
Yani umarım bir aksilik çıkmaz bu durumdan. Teşekkürler.Arkadaşlarınız alabiliyorsa gidip bakabilir.Bilgisayardan anlayan biriyse zaten iş hallolur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.