Ben sahibinden.com'da bir bilgisayarcıya anakart sattım. Yaklaşık 300 TL değerinde. Anakartın tek arızası HDMI çıkışıydı ve ürün açıklamasında belirttim. Onun dışında tertemiz çalışır bir şekilde sistem yükselttiğim için kendi kasamdan çıkarıp rutubetsiz kapalı bir ortamda muhafaza ettim, satılığa çıkardım. Bir süre sonra bu alıcıyla anlaştık. Benden ne video istedi, ne bir şey ben de istemediği için uğraşmadım. Paramı hesabıma yatırdı ürünü güzelce korunaklı şekilde paketledim ve yolladım. Tertemiz ve çalışır durumdaydı ben yolladığımda. Daha sonra alıcı bana mesaj attı ürünü alıp test ettiğini ve hiçbir şekilde çalışmadığını söyledi. Teknik servise götürmüş, sormuş anakart çalışmıyor arızalı dedi. Benden anakartı geri almamı istiyor. Ben açıkçası kimsenin hakkını yemek istemem. Ticarette güvenilirliğe ve dürüstlüğe çok önem veririm. Bana yapılmasını istemediğimi kimseye yapmak istemem ama ben bu olayda sorumluluğun bana ait olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar. Kendim de mağdur olmak istemiyorum. Ben nereden bileceğim anakartın bizzat alıcı tarafından istismar edilmediğini? Kargo sürecinde de hasar görmüş olabilir. Şimdi size danışmak istediğim şey şu bu olayda kabak kimin başına patlayacak? Alıcı da sorumluluk kabul etmiyor ben de etmiyorum. Eğer kargo hasarı oluştuysa kargonun sorumluluğunu alacağıma dair hiçbir şey söylemedim. Ürünü kargo ile almak isteyen de alıcıydı. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Edit: Adama sorumluluğu kabul etmediğimi bu konuyu uzatmak istemediğimi ve reddettiğimi bildirip. Mağdur olduğunu düşünüyorsa gerekli yerlere şikayette bulunabileceğini söyleyip daha fazla rahatsız etmesini istemediğim için engelledim. Bundan sonra ikinci el ürün satarken her aşamayı kaydedin arkadaşlar kimseyle sorun yaşamayın.