Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Tabletimden sahibinden'e girince sadece mavi yazılar var. Site açılmıyor sebebi nedir? Dosya Ekleri IMG20231001202134.jpg 173,9 KB · Görüntüleme: 88
0XYG3N Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 268 Çözümler 4 Yer Türkiye 1 Ekim 2023 #2 Chrome'un milattan önceki sürümü olduğu için olabilir. Artı 1 Eksi
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 1 Ekim 2023 #3 Tarayıcı sürümü desteklemiyor. Baska tarayıcı dene veya Java eksik olabilir. Artı 0 Eksi
Emirhan5445 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #4 Tarayıdan dolayı gıbı tablet eskı sanırım desteklıyorsa uygulamayı yukle. Artı 0 Eksi
ygtylc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.913 Çözümler 51 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 1 Ekim 2023 #5 Android 4.3 kaldı mı ya Artı 0 Eksi
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.082 Makaleler 9 Çözümler 70 Yer İstanbul, Türkiye 1 Ekim 2023 #6 Police dedi: Tabletimden Sahibinden'e girince sadece mavi yazılar var. Site açılmıyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Tablet Samsung mu arayüzü hiç yabancı gelmedi büyük ihtimalle Android 5 olabilir. Ayrıca Chrome Android 7, 8 ve 9 üstü destekleniyor. ygtylc dedi: Android 4.3 kaldı mı ya Genişletmek için tıkla... Bence Android 5 yüklü. Geri, ileri ve ev menüsü kısmından anladım. Artı 0 Eksi
Police dedi: Tabletimden Sahibinden'e girince sadece mavi yazılar var. Site açılmıyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Tablet Samsung mu arayüzü hiç yabancı gelmedi büyük ihtimalle Android 5 olabilir. Ayrıca Chrome Android 7, 8 ve 9 üstü destekleniyor. ygtylc dedi: Android 4.3 kaldı mı ya Genişletmek için tıkla... Bence Android 5 yüklü. Geri, ileri ve ev menüsü kısmından anladım.
KS KS Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #7 Emirhan5445 dedi: Tarayıdan dolayı gıbı tablet eskı sanırım desteklıyorsa uygulamayı yukle. Genişletmek için tıkla... Hocam evet tablet eski bana ait değil aslında daha güncelleme almıyor. Sürüm eski olduğu için. Leon Dayı dedi: Tablet Samsung mu arayüzü hiç yabancı gelmedi büyük ihtimalle Android 5 olabilir. Ayrıca Chrome Android 7, 8 ve 9 üstü destekleniyor. Bence Android 5 yüklü. Geri, ileri ve ev menüsü kısmından anladım. Genişletmek için tıkla... Evet Samsung hocam bu sürümde hangi tarayıcılar kullanılabilir ? 0XYG3N dedi: Chrome'un milattan önceki sürümü olduğu için olabilir. Genişletmek için tıkla... Hangi tarayıcı kullanılabilir çünkü opera hı desteklemiyor örnek vereyim. İnternet Explorer da olmuyor. APK indirmeyi denedim. Artı 0 Eksi
Emirhan5445 dedi: Tarayıdan dolayı gıbı tablet eskı sanırım desteklıyorsa uygulamayı yukle. Genişletmek için tıkla... Hocam evet tablet eski bana ait değil aslında daha güncelleme almıyor. Sürüm eski olduğu için. Leon Dayı dedi: Tablet Samsung mu arayüzü hiç yabancı gelmedi büyük ihtimalle Android 5 olabilir. Ayrıca Chrome Android 7, 8 ve 9 üstü destekleniyor. Bence Android 5 yüklü. Geri, ileri ve ev menüsü kısmından anladım. Genişletmek için tıkla... Evet Samsung hocam bu sürümde hangi tarayıcılar kullanılabilir ? 0XYG3N dedi: Chrome'un milattan önceki sürümü olduğu için olabilir. Genişletmek için tıkla... Hangi tarayıcı kullanılabilir çünkü opera hı desteklemiyor örnek vereyim. İnternet Explorer da olmuyor. APK indirmeyi denedim.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.082 Makaleler 9 Çözümler 70 Yer İstanbul, Türkiye 1 Ekim 2023 #8 Police dedi: Evet Samsung hocam bu sürümde hangi tarayıcılar kullanılabilir? Genişletmek için tıkla... Play Store'a göre Firefox Android 5 ve üstü destekliyor. Artı 0 Eksi
Police dedi: Evet Samsung hocam bu sürümde hangi tarayıcılar kullanılabilir? Genişletmek için tıkla... Play Store'a göre Firefox Android 5 ve üstü destekliyor.
KS KS Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #9 Leon Dayı dedi: Play Store'a göre Firefox Android 5 ve üstü destekliyor. Genişletmek için tıkla... APK yüklesem olur mu ? Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: Play Store'a göre Firefox Android 5 ve üstü destekliyor. Genişletmek için tıkla... APK yüklesem olur mu ?
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.082 Makaleler 9 Çözümler 70 Yer İstanbul, Türkiye 1 Ekim 2023 #10 Police dedi: APK yüklesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabletinizin Android sürümü 5 ise Play Store'dan yükleyin direk. Her APK güvenli olmayabilir. Artı 0 Eksi
Police dedi: APK yüklesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabletinizin Android sürümü 5 ise Play Store'dan yükleyin direk. Her APK güvenli olmayabilir.