Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Tabletimden sahibinden'e girince sadece mavi yazılar var. Site açılmıyor sebebi nedir? Dosya Ekleri IMG20231001202134.jpg 173,9 KB · Görüntüleme: 88
KS KS Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #11 Leon Dayı dedi: Tabletinizin Android sürümü 5 ise Play Store'dan yükleyin direk. Her APK güvenli olmayabilir. Genişletmek için tıkla... 4.1.2 Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: Tabletinizin Android sürümü 5 ise Play Store'dan yükleyin direk. Her APK güvenli olmayabilir. Genişletmek için tıkla... 4.1.2
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.043 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 1 Ekim 2023 #12 Police dedi: 4.1.2 Genişletmek için tıkla... O zaman Android 4.1 ve üstü destekli Play Store'dan Dolphin tarayıcıyı yükleyin. Artı 0 Eksi
Police dedi: 4.1.2 Genişletmek için tıkla... O zaman Android 4.1 ve üstü destekli Play Store'dan Dolphin tarayıcıyı yükleyin.
KS KS Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #13 Leon Dayı dedi: O zaman Android 4.1 ve üstü destekli Play Store'dan Dolphin tarayıcıyı yükleyin. Genişletmek için tıkla... Opera akp yüklüyorum. Olmazsa onu da denerim. Leon Dayı dedi: O zaman Android 4.1 ve üstü destekli Play Store'dan Dolphin tarayıcıyı yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam dolphin tarayıcıda girince de web sayfası kullanılamıyor hatası aldım. İşin garibi mesela ekşi sözlük açılıyor sahibinden'e giremiyorum. Son düzenleme: 1 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: O zaman Android 4.1 ve üstü destekli Play Store'dan Dolphin tarayıcıyı yükleyin. Genişletmek için tıkla... Opera akp yüklüyorum. Olmazsa onu da denerim. Leon Dayı dedi: O zaman Android 4.1 ve üstü destekli Play Store'dan Dolphin tarayıcıyı yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam dolphin tarayıcıda girince de web sayfası kullanılamıyor hatası aldım. İşin garibi mesela ekşi sözlük açılıyor sahibinden'e giremiyorum.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.043 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 1 Ekim 2023 #14 Police dedi: Opera AKP yüklüyorum. Olmazsa onu da denerim. Hocam dolphin tarayıcıda girince de web sayfası kullanılamıyor hatası aldım. İşin garibi mesela ekşi sözlük açılıyor Sahibinden'e giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef o Android sürümünde düzgün çalışan tarayıcı bulmanız zor gibi. ROM atmaktan başka çare yok galiba. Artı 0 Eksi
Police dedi: Opera AKP yüklüyorum. Olmazsa onu da denerim. Hocam dolphin tarayıcıda girince de web sayfası kullanılamıyor hatası aldım. İşin garibi mesela ekşi sözlük açılıyor Sahibinden'e giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef o Android sürümünde düzgün çalışan tarayıcı bulmanız zor gibi. ROM atmaktan başka çare yok galiba.