Sahibinden.com'da GET satış yaparken taksit

Makaleler
2
Arkadaşlar merhaba.
Sahibinden.com'da bir telefonumu satacağım, bir alıcı geldi. GET'li satış açarsanız, alabilirim dedi ve açabileceğimi söyledim. Lakin, telefon olarak değil de tablet olarak açmamı söyledi böylelikle taksit imkanı olacağını ve daha önce böyle çok kez aldığını söyledi. Ben de taksit imkanım olmadığını ve parayı peşin vermesi gerektiğini söyledim. O ise, zaten parayı siz peşin alacaksınız taksiti site yapacak dedi. Bu doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Bu şekilde bir satış olabilir ama aklıma takılan şu. Arkadaş tablet olarak acmıs oldugun get ilanından telefonu aldı. Telefon tarafına gitti, tutki beğenmedi telefonu geri gönderme yerine sana kıytırıkdan bir tablet geri yolladı. Nasıl bir hak talep edeceksin ???

Merhaba,
Bu şekilde bir satış olabilir ama aklıma takılan şu. Arkadaş tablet olarak acmıs oldugun get ilanından telefonu aldı. Telefon tarafına gitti, tutki beğenmedi telefonu geri gönderme yerine sana kıytırıkdan bir tablet geri yolladı. Nasıl bir hak talep edeceksin ???

Atılan mesajlar var hocam?

Merhaba GET dedikleri olay aslında alıcıyı koruyor. Ben de GET ile çok ürün sattım ama bir defasında sıkıntı yaşadım. GET ile ürün satmak mı tövbe. Tabi sizin kararınız ama benim midem bulandı yani.

Belki de siz sorunsuz bir şekilde halledeceksiniz. Şunu da belirteyim, GET onayı için süre var. Mesela tam o süre bitmeden alıcı GET işlemini durduruyor ve bir 5 gün daha bekliyorsunuz. O süre sonunda onay verirse veriyor vermezse de otomatikman GET işlemi tamamlanıyor. İşte yaşadığım olay tam da böyle oldu, 5 gün daha bekledim.

Yazdıkça aklıma geliyor. :D Oldu ki alıcı ürünü beğenmedi ve size geri yolladı. Geçmiş olsun, kanun gereği bütün kargo masrafı size...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı