Sahibinden.com'da GET ürün alıcısı onaylamıyor

Fkorkmaz551

Hectopat
Sahibinden.com'da GET ürün sattım, kargoya verdim, ulaştı. Adam kargo onayı yaptı ama ulaşınca bir onay daha vermesi lazım, ondan sonra para bana gelecek ama adam onaylamıyor. Peki adam onaylamazsa para bana gelmeyecek mi? Yani hep öyle mi kalacak? Bir de oto onay varmış oto onay kaç güne olur? Bugün 2. günü.

Son düzenleyen: Moderatör:
14 gün içerisinde onaylaması gerek. 14 gün içerisinde onaylamazsa para size geçer diye biliyorum. Ben de GeT alışverişi yaptım ve elime geçti, denedim ve onayı verdim. Onay vermezse para illa size geçer, dolandırılmaya karşı yapılan bir işlem sonuçta.

Ekleme; 15'te olabilir.

Alıcıya ulaşıp sorun yoksa onaylamasını hatırlatabilirsiniz.
alıcı bana şuanda arızalı ürün sattığınız için onay vermiyorum dedi bende iade edin dedim 1 gün oldu iade etmedi nasıl yapcam iade istiyorum onuda yapmıyor napıcam oto onayın süresini bilsem olurdu[/QUOTE]

0 850 222 44 44 Sahibinden.com müşteri hizmetlerini hemen ara bilgi ver. Oto onay süresi 7 iş günü olması lazım, 7 iş günü içinde onay vermez veya iade kargo bilgisini sisteme tanımlamaz ise ücret sana yatırılır. Bende geçen sene Ekran kartı sattım sahibinden.com üzerinden bu şekilde işlem oldu. bebe onay vermeyi bilmiyordu ))

Cevabın için teşekkürler ama müşteri temsilcisi arasam bu bu desem onlar ordan parayı hesaba geçirirlermi
Tamam müşteri hizmetlerini aradım meğer adam onaylamış benim IBAN'ın hesap ismi yanlışmış diye para geri gitmiş para geri gelcek şimdi yardımcı olduğunuz için sağ olun ama sahibinden.com kullanmayın Letgo daha iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…