Sahibinden.com'daki AirPods Pro ilanı güvenilir mi?

Ürünün piyasa fiyatı bu civarda mı? İkinci el piyasası.

Ürünün sıfır olduğu söylenmiş, sadece kutusunda hasar var deniyor ve sıfırından fiyat farkı 3000 TL civarı neden bu kadar ucuz? Önceden bu satıcıdan alışveriş yapan var mı veya nasıl anlayabilirim güvenli olduğunu.
Genelde bu tarz yerlerin dükkanı olur gidip bakabilirsin eğer ki yoksa param güvende kabul etmeyen bir yer ile zaten uğraşılmaz gidip daha fazlasını ver daha iyi.

Muhtemelen doğrudur. Paraya acil ihtiyacı varsa elden çıkarmaya çalışıyor da olabilir.

Sıfır AirPods 4 almak yerine Pro 2 alayım diyorum 2. el nasıl güvenli bir satıcı bulabilirim
Direkt olarak AirPods başlı başına performansına göre inanılmaz pahalı tek tercih sebebi ekosistemden dolayı olmalı. 2. el güvenli satıcıyı sahibinden param güvende ile kolayca bulabilirsin aslında.

Direkt olarak AirPods başlı başına performansına göre inanılmaz pahalı tek tercih sebebi ekosistemden dolayı olmalı. 2. el güvenli satıcıyı sahibinden Param Güvende ile kolayca bulabilirsin aslında.

Evet ekosistemden dolayı.

Param Güvende ile satın alınca param havuzda kalıyor ama bana ulaştığı gibi direkt param karşı tarafa gidiyor mu yoksa benim ürünü deneme fırsatım oluyor mu?

Evet ekosistemden dolayı.

Param Güvende ile satın alınca param havuzda kalıyor ama bana ulaştığı gibi direkt param karşı tarafa gidiyor mu yoksa benim ürünü deneme fırsatım oluyor mu?
Ürünü 2-3 gün civarında deneme fırsatı sunuyor sana. Söylenenden farklı çıktığı an iade talebi oluşturabiliyorsun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı