Sahibinden.com'dan Alışveriş Yapmak

KemalAkarsu

Kilopat
Makaleler
6
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba. Ben ilk defa sahibinden.com'dan bilgisayar parçası alacağım ve bazı sorularım var:
  1. Yaşım sorun olur mu?
  2. Elden mi almalıyım yoksa get mi?
  3. Tavsiye edebileceğiniz güvenilir başka siteler var mı?

Kargo fiyatları çoğu üründe satıcı ödemeli. Sen ödesen bile çok az tutuyor kargo. Araba gibi büyük bir şey almayacaksan gidip görüşmenin ne anlamı var? Oturduğunuz yerde de olmayabilir satıcı. İçinden hıyar çıkarsa geri gönderebiliyorsun. Paranı da bizzat site geri veriyor.

Onu espiri olsun diye söyledim :) Parasını almayacağını bildiği halde kimse hıyar göndermez merak etmeyin. Her satıcının güvenirlik puanı vardır. %95'ten yüksekse hıyar çıkmaz. Merak etmeyin.

Ben iki kere ekran kartı aldım o siteden. Birinde sıfır gtx 970 aldım gigabyte 900 TL'ye, onu arkadaşıma elden aldırdım. Diğerinde de asus gtx 970 aldım 800 TL'ye 1 aylık, Sakarya'dan kalkıp Beylikdüzü'ne gittim onun için. :)
Ben elden alırsan sorun çıkacağını sanmıyorum. Fiyatlar da gayet uygun oluyor.

Bunun önlemi var zaten ben de onu demeye çalışıyorum. Kırık gelir, hıyar çıkar, başka ürün gelir diye ürün sana ulaşıyor, sen memnun olduktan sonra Sahibinden'e girerek parayı aktarıyorsun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı