Sahibinden dolandırıldım

Bazı ürünlere koyduğu kutu resimleri kendi çektiği resimlerle uyuşmamakta, ek olarak her ürünün altına kopyala yapıştır bir yazı bırakılmış. Yani gerçekten satış yapmak için uğraşmamakta gibi görünüyor. Bunu yapan pişman olmaz, kim bilir kaç kişiyi daha dolandırdı. Beklemeden ihbar edin.

Hesaba para yolladıysanız eğer kurtarabilirsiniz. Konuşmalar ile birlikte polise gidin. Haksız kazanç mevzusu vardır bankalarda. Ordan kurtarırsınız en kötü.

Hocam buna benzer bir durumu iki kez yaşadım 1.si 2 yil 6 ay hapis 1000 tl adli para cezasi aldi. 2.si ise yargi aşamasında bu arada 2 yil 6 ay ve 1000tl alan arkadaş 200tl dolandirdi beni ve ailesi bana 2 bin tl odedi sikayeti çekmem icin buna rağmen kamu davasi oldugu icin cezadan kacamadi. Mutlaka ama mutlaka whatsap konusnalarini ve dekontu savciliga goturup bir sikayet dilekcesiyle basvur emin ol ceza alicaktir bu sureci de koseye bir para koymusun ve ilerde o parayi daha fazlasiyla alacakmissin gibi düşün.

Şimdi hic şikayet edipte sonuç alan varmı diye konu açacaktım siz cevap yazdınız çabalarınızdan ve başarınızdan dolayı tebrik ederim.

İşlemler ne kadar sürdü aynı sorunu şuan ben yaşıyorum.

O nasıl dolandırdı? Yine parayı gönderip ürünü almadınız mı?

Şimdi hic şikayet edipte sonuç alan varmı diye konu açacaktım siz cevap yazdınız çabalarınızdan ve başarınızdan dolayı tebrik ederim.
Hocam sadece dogru dilekce ve delillerle dogru mecriye basvurmak onemli takipsizlik alanlarin bir çoğu nitelikli dolandiricilik olan bu sucu agir ceza yerine asliye ceza veya farkli mercilere bildirdikleri icin veya yanlış dilekce ornekleri oldugu icin sonuc alamiyolar veya takip etmeyi bırakıyorlar. Yoksa bu suç agir ceza mahkemesinde gorulen agir suclar kapsamin da yani ceza almama gibi bir durum soz konusu bile degil böyle bir olayda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…