Sahibinden Gamer Central Güvenilir mi?

Arseyus

Megapat
Daha fazla  
Bu adamlar sıfır ürünleri nasıl böyle uyguna verebiliyor?
Mesela bir ilan paylaşayım.
Bu kartın ikinci eli bile 3.500 TL iken aynı fiyata asus rog strix gibi bir modeli sıfır olarak satıyor.
İnanılmaz derecede uygun ürünleri olabiliyor.

Birincisi bu tür satıcılara güvenmelimiyiz?
İkincisi anlayamadığımız bir şey mi var?

"İllaki bir keriz bulur, dolandırırım." kafasıyla yapılmış bir sayfa. Daha önceden farklı ilan sayfası da vardı diye biliyorum. Büyük ihtimalle şikayetten sonra başka bir ilan sayfası kurdular. Uzak durmanızı tavsiye ederim.

Bu adamlar sıfır ürünleri nasıl böyle uyguna verebiliyor?
Mesela bir ilan paylaşayım.
Bu kartın ikinci eli bile 3.500 TL iken aynı fiyata ASUS ROG STRIX gibi bir modeli sıfır olarak satıyor.
İnanılmaz derecede uygun ürünleri olabiliyor.

Birincisi bu tür satıcılara güvenmeli miyiz?
İkincisi anlayamadığımız bir şey mi var?

Arkadaşım esenyurtta oturuyor kendilerinden monitör aldı sıfır hiçbir sorun yaşamadı.

İstanbulda dükkanları var. Telefon numaralarından ulaşıp dükkanlarına gidip almak istediğiniz ürüne detaylıca bakın derim onun haricinde önceden para göndermeyin.

Arkadaşım esenyurtta oturuyor kendilerinden monitör aldı sıfır hiçbir sorun yaşamadı.

2.eli sıfır diye satmışlar arkadaşına :( kim 500 600 lira fazladan vermiştir.

Hocam bir tahmin yürütmek istiyorum, kimsenin günahını almak istemem. 100 ürün stok koyup 5 tanesini orijinal sıfır kutu koyup, kalanını ikinci eli sıfır gibi paketleyip satarak hem iyi hem kötü yorum alıp kendilerini kurtarıyor olabilirler mi? Bana biraz öyle geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı