Sahibinden GET ilanı güvenilir mi?

SandanistaS

Hectopat
Merhaba, elimdeki fazla PC parçaları için sahibinden’de ilan açtım. Birkaç kişi birkaç ürün için GET ilanı açmam halinde alım yapacaklarını söyledi. İnternette araştırdığımda çalışan ürünü değiştirip geri göndererek dolandıranlar oluyormuş. Ve daha farklı şikayetler de var paranın geç yatması vs.

Sorum şu GET ilanı açmak satıcı açısından doğru mudur? Dolandirilmamak için nelere dikkat etmek gerekir?

Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alıcı için iyi ama satıcı için dediğin gibi kötü bir iş, alıcılara söyle bu nedenlerden dolayı GET açmam diye anlayış gösterirler.

GET ile ürün aldım da sattım da. Satacağınız parçanın üzerine zarar vermeyecek şekilde bir permanent kalem ile işaret koyabilirsiniz. O zaman sorun olmuyor. Ama bu biraz şans meselesi dolandırıcısı çok. Bahsettiğiniz durumla karşılaşanlar da azımsanamayacak kadar.

Çözüldü.
Çok teşekkürler yanitlariniz için nerdeyse hepsini get ilanına gerek kalmadan sattım. Geti iyice araştırdım satarken gerçekten çok endişe verici. Riske gerek yok diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı