Sahibinden GET ödeme neden çok az?

ADANALI011

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben Sahibinden'de ürün bakıyordum ve baktım GET ödeme yani güvenli ödeme çok az. Neden insanlar GET katmıyor? Ben alsam kazıklanmam yüksek mi? Kazıklansam paramı geri alabilir miyim? Bir de İşCep kullanıyorum para atmak için. Benim dayım 1000TL gitti bahçe makinesi söyledi. Adamı arıyor zırt pırt adam her seferinde gönderiyorum diyor. Alsam kazıklanmam yüksek mi?

Merhaba arkadaşlar ben Sahibinden'de ürün bakıyordum ve baktım GET ödeme yani güvenli ödeme çok az. Neden insanlar GET katmıyor? Ben alsam kazıklanmam yüksek mi? Kazıklansam paramı geri alabilir miyim? Bir de İşCep kullanıyorum para atmak için. Benim dayım 1000TL gitti bahçe makinesi söyledi. Adamı arıyor zırt pırt adam her seferinde gönderiyorum diyor. Alsam kazıklanmam yüksek mi?
Sarı site çok fazla pay alıyor.

GET çok hassas %9 komisyon, kargo parası gibi yükler satıcıya yükleniyor. Elektronik cihaz da alıcı içinden parça söküp beğenmedim diye koşulsuz şartsız iade etme durumu var.

Ben kullanıyorum ama pek iyi bir sistem değil. Bana göre aldıkları komisyon çok yüksek. Başıma gelen diğer bir sorun ise alıcı yanlış adres vs giriyor ve kargo anlaşması sipariş no üzerinden olduğu için düzeltemiyorum kendim. Bu siparişi mecburen iptal ediyorum ve profilime eksi yorum olarak düşüyor. Buna benzer bir şey de ilk pandemi başladığı zamanda başıma gelmişti. Kargolarda kota sıkıntısı olduğu için için 3-4 gün şubeye gitmeme rağmen yine verememiştim. Bu siparişte iptal oldu ve eksi yorum düştü. Kısaca satıcıyı koruyan bir sistemleri yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı