Sahibinden hesabım durduruldu

Güllaç

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar. Anlam veremiyorum nedense. Muhtemelen bir ilanım yüzünden. 2 tekerlekli kaykay ilanı koymuştum. Fakat şehir dışında olduğum için alıntı bir fotoğraf eklemiştim ve açıklamaya "(fotoğraflar alıntıdır. Şehir dışında olduğum için fotoğrafı döndüğümde koyacağım)" diye yazmıştım. Dönene kadar belki alıcı çıkar diye ilanı şimdiden koymak istemiştim. Hesabımın bu yüzden durdurulmuş olma ihtimali var mıdır? Çünkü aklıma başka bir şey de gelmiyor. Kural ihlali falan da yapmadım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230723_000830.jpg
    IMG_20230723_000830.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 147
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hocam 1 yıllık hesap. Bayağı saçma yani 1 tane fotoğraf yüzünden hesap gidiyor. Açılacak mı onu da bilmiyorum desteği aradım hat bile düşmedi.

Vallahi ben 2 farklı hesaba 2 farklı araba koydum diye bütün hesaplarımı kapamışlardı sanki zorundayım aynı hesaba koymaya sahibinden biraz deyişik bir site anlam veremezsiniz.

Vallahi ben 2 farklı hesaba 2 farklı araba koydum diye bütün hesaplarımı kapamışlardı sanki zorundayım aynı hesaba koymaya sahibinden biraz deyişik bir site anlam veremezsiniz.
Yok hocam valla anlam veremiyorum bu sarı siteye. Zaten param güvende ayrı saçmalık, kurallar ayrı saçmalık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı