Sahibinden iade İmkanları

Daha fazla  
Merhaba. Sahibinden'de işlemci satacağım i7. Adam bunu aldı içine çöp işlemciyi koyup geri postaladı. Bana ben bu durumda mağdur oldum dolandırılmış oluyorum. Bu işlemlerde ne yapacağım bilgilendirme amaçlı her senaryoyu düşünmek lazım.

GET, Param güvende vs. ile satış yapmayacaksınız :)

Yıllardır yüzlerce ikinci el satışım oldu, asla şunlara bulaşmam. Art niyetli insan kaynıyor.

Yani alan adam hiç iletişime de geçmedi adam bir sorar şu kadar para olur mu bu olur mu ne zaman kargolarsın direk almış geçmiş kargolamamı bekliyor sistem xd işkillendim.

Yani alan adam hiç iletişime de geçmedi adam bir sorar şu kadar para olur mu bu olur mu ne zaman kargolarsın direk almış geçmiş kargolamamı bekliyor sistem xd işkillendim.

Hocam aynısı önceki hafta bana oldu RAM sattım adam direk almış kargoladım sıkıntı çıkmadı ama belki ben şanslıyımdır.

Ben de Dolap'tan birkaç elektronik eşyamı sattım ve sorun yaşamadım ama bu yaşanmayacak anlamına gelmez. En iyisi video kaydı yapmak; ben, ürünün seri numarası, göndermeden önce çalıştığına dair kanıtları ve kargo aşamasında çektiğim fotoğrafları dahi saklayıp, kişi onaylayana kadar da tutuyorum, başıma bir şey gelirse yasal yollara başvururum diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı